51χρονη απο το Παραλίμνι στο κελί για κλοπή χιλιάδων ευρώ από φρουταρία!

51χρονη απο το Παραλίμνι στο κελί για κλοπή χιλιάδων ευρώ από φρουταρία!

  Το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησης εναντίον γυναίκας 51 χρόνων από το Παραλίμνι για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από υπάλληλο δηλαδή ποσό ύψους 6 χιλιάδων ευρώ από τη φρουταρία στην οποία εργαζόταν στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, 41χρονος ιδιοκτήτης φρουταρίας κάτοικος Αγίας Νάπας, κατήγγειλε ότι υπάλληλος του ηλικίας 51 χρόνων από το Παραλίμνι, η οποία εργαζόταν ως ταμίας στη φρουταρία του που βρίσκεται στην Αγία Νάπα, του έκλεψε από τις εισπράξεις το ποσό των έξι χιλιάδων ευρώ την περίοδο μεταξύ 17 Μαρτίου με 25 Απριλίου 2016.

Συγκεκριμένα, ο 41χρονος ανέφερε ότι από έλεγχο που έκανε μέσω του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης που έχει εγκατεστημένο στη φρουταρία, διαπίστωσε την κλοπή, σημειώνοντας ότι θα προβεί σε πιο λεπτομερή έλεγχο των δεδομένων που καταγράφηκαν αφού υποψιάζεται ότι το κλαπέν ποσό είναι μεγαλύτερο.

Η 51χρονη γυναίκα συνελήφθη χθες βράδυ με δικαστικό ένταλμα σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησης της.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.