Φονικό Αγία Νάπα: Και τρίτος εκτελεστής εμπλέκεται στην υπόθεση;

Φονικό Αγία Νάπα: Και τρίτος εκτελεστής εμπλέκεται στην υπόθεση;

Το κουβάρι της αιματηρής υπόθεσης της Αγίας Νάπας της 23ης Ιουνίου επιχειρεί να ξετυλίξει η αστυνομία καθώς σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές υπάρχουν πληροφορίες για τρίτο εκτελεστή και τέταρτο δράστη.

Οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν να λαμβάνουν καταθέσεις, σε μια προσπάθεια να εξακριβωθεί ο τρόπος δράσης των πληρωμένων δολοφόνων, καθώς ενώπιον των αρχών φθάνουν συνεχώς νέες πληροφορίες ως προς τις λεπτομέρειες του στυγερού εγκλήματος.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές η Αστυνομία διερευνά το ενδεχόμενο να υπήρχε και τρίτος εκτελεστής την ώρα του μακελειού και να μην επρόκειτο για το πρόσωπο που ανέμενε τους δυο άλλους δολοφόνους στο όχημα.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές υπάρχει πρόσωπο «κλειδί» καθώς ήταν αυτόπτης μάρτυρας του στυγερού εγκλήματος και ο οποίος ανέφερε, σύμφωνα με τις πληροφορίες, ότι οι εκτελεστές που εισήλθαν στο εστιατόριο ήταν τρεις και όχι δύο.

Ωστόσο, ο φρουρός του επιχειρηματία ακόμη δεν έδωσε κατάθεση στις αρχές, κάτι το οποίο αναμένεται να γίνει εντός της ημέρας.

Η κατάθεση του αυτόπτη μάρτυρα αναμένεται να ρίξει φως στην υπόθεση ενώ σε περίπτωση που εξακριβωθεί η ύπαρξη τρίτου εκτελεστή, τότε η αστυνομία εκτιμά ότι στο όχημα ανέμενε 4ος συνεργός.