Φονικό Αγία Νάπα: Σε απευθείας δίκη στις 5 Σεπτεμβρίου οι έξι

Φονικό Αγία Νάπα: Σε απευθείας δίκη στις 5 Σεπτεμβρίου οι έξι

Σε απευθείας δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας που θα συνεδριάζει στις 5 Σεπτεμβρίου 2016, παραπέμφθηκαν σήμερα από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας τα έξι άτομα τα οποία θεωρούνται ύποπτα στην υπόθεση του τετραπλού φονικού της Αγίας Νάπας.

Οι έξι αντιμετωπίζουν συνολικά 26 κατηγορίες με κυριότερη τον φόνο εκ προμελέτης, κατηγορία η οποία επισύρει ποινή διά βίου φυλάκισης.

Κατά τη διαδικασία μεταφοράς τους στην αίθουσα, υπήρχε ισχυρή αστυνομική δύναμη της ΜΜΑΔ, του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού (ΕΑΟ) και του ΤΑΕ Λάρνακας, οι οποίοι έφεραν αλεξίσφαιρα γιλέκα και πλήρη εξάρτηση.

Η αίθουσα είχε ελεγχθεί και κλειδωθεί από προηγουμένως, ενώ οι εισερχόμενοι στην αίθουσα πέρασαν από αστυνομικό έλεγχο, περιλαμβανομένων και των δημοσιογράφων.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης των δύο γυναικών έφεραν ένσταση στην κράτησή τους και για αυτό το λόγο ο Πρόεδρος του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας θα ανακοινώσει την απόφασή του για την κράτηση και των έξι κατηγορουμένων την Δευτέρα, 18 Ιουλίου, στις 10:00. Μέχρι τότε και οι έξι θα παραμείνουν υπό κράτηση.