Εμπόλεμη ζώνη μπαράκι στον Πρωταρά! Γυναίκα μπήκε στη μέση του καυγά και «χώριζε»! (photo)

Εμπόλεμη ζώνη μπαράκι στον Πρωταρά! Γυναίκα μπήκε στη μέση του καυγά και «χώριζε»! (photo)

Πράγματα και θαύματα έγιναν σε μπαράκι στον πρωτάρα!

Όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζαχαρίου με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, τις προηγούμενες ώρες σε γνωστό μπαράκι έγινε το έλα να δεις!

Όσα αποκαλύπτει ο κ. Ζαχαρίου είναι πραγματικά συγκλονιστικά ενώ όπως αναφέρει όλα έγιναν μπροστά στα έντρομα μάτια δεκάδων θαμώνων!

Διαβάστε αυτούσιο το σχόλιο του Κωνσταντίνου Ζαχαρίου ενώ πιο κάτω δείτε σε φωτογραφία την ανάρτηση:

Εργασιακό μπούλινγκ και άγριος καυγάς μπροστά στα έντρομα μάτια τουριστών

Σάββατο βράδυ 20 Αυγούστου 2016.

Πήγαμε οικογενειακός. Σε κάποια στιγμή θελήσαμε να επισκεφθούμε το χώρο των W.C (που βρίσκεται στο υπόγειο) για να αλλάξουμε πανί στον 2χρονο γιο μας. Εκεί αντικρίσαμε δύο πρόσωπα, ένα άνδρα και μια γυναίκα, να καυγαδίζουν. Αρχικά υπέθεσα ότι επρόκειτο για ζευγάρι και προσπάθησα να είμαι διακριτικός. Πολύ γρήγορα, όμως, συνειδητοποίησα ότι επρόκειτο για τον εργοδότη και μια από τις εργαζόμενες. Ζήτησα ευγενικά από τον εργοδότη να πάνε σε ένα άλλο μέρος να λύσουν τις διαφορές τους ώστε να μην βλέπει το παιδί εικόνες έντασης. Δυστυχώς δεν βρήκα καμιά ανταπόκριση. Ο εργοδότης συνέχισε να φωνάζει στην εργαζόμενη η οποία ήταν βουρκωμένη. Αποφάσισα να φύγω εγώ. Ενώ επιχειρούσα λοιπόν να ανέβω από τη σκάλα πάνω, κατεβαίνει με φόρα δεύτερο πρόσωπο, και αυτός εκ των εργοδοτών, ο οποίος ξεκίνησε να λογομαχεί έντονα με τον άλλο εργοδότη. Ζήτησα και πάλι ευγενικά να μου κάνουν χώρο να μεταφέρω το παιδί πάνω, ώστε να μην βλέπει εικόνες βίας. Δυστυχώς και πάλι δεν βρήκα καμιά ανταπόκριση. Σαν να μην υπήρχα. Στο μεταξύ τα πνεύματα οξύνθηκαν περισσότερο και ήταν φανερό ότι ήταν θέμα χρόνου να πέσουν οι πρώτες σφαλιάρες. Τότε πήρα το παιδί αγκαλιά για καλύτερη προστασία και αποφάσισα να επιχειρήσω έξοδο με όποιο κίνδυνο για το άτομο μου. Εκείνη τι στιγμή κατεβαίνει με φόρα τρίτο πρόσωπο, και αυτός εκ των εργοδοτών, και αρχίζει να λογομαχεί με ακόμη πιο έντονο ύφος με τους άλλους δύο. Η κατάσταση έγινε πραγματικά εμπόλεμη ζώνη! Τρία άτομα να ουρλιάζουν σε ένα υπόγειο χώρο 20-25 τ.μ. Ζήτησα και πάλι με όση ψυχραιμία μου απέμεινε να σταματήσουν για 5 δευτερόλεπτα να μεταφέρω το παιδί πάνω. Και πάλι καμιά ανταπόκριση. Αντίθετα τα πνεύματα οξύνθηκαν ακόμη περισσότερο ενώ ξεκίνησαν τα σπρωξίματα μεταξύ τους (και εγώ να ψάχνω γωνιά για να προφυλάξω το παιδί). Για καλή μου τύχη εκείνη την ώρα κατέβηκε κάτω μία γυναίκα, νομίζω η σύζυγος του τρίτου εργοδότη, η οποίο μπήκε στη μέση και πραγματικά έπαιξε ξύλο και με τους τρεις για να τους σταματήσει, ενώ τους υποδείκνυε συνεχώς ότι στο χώρο βρισκόταν ένα παιδί. Η γυναίκα κατάφερε τελικά και άνοιξε χώρο για να να περάσω με το παιδί. Στο μεταξύ η εργαζόμενη (που απ' ότι άκουσα πάνω στον καυγά ήταν εκεί από τις 7 το πρωί - ενώ η ώρα ήταν 12 το βράδυ) συνέχισε να κλαίει, ενώ στο χώρο υπήρχαν και τουρίστες οι οποίοι παρακολουθούσαν έντρομοι το όλο σκηνικό. Όταν κατάφερα τελικά να πάρω το παιδί πάνω, επέστρεψα και ζήτησα από τον ένα ιδιοκτήτη να βγάλουν πάνω την εργαζόμενη διαφορετικά θα ειδοποιούσα την Αστυνομία. (Αυτό ήταν λάθος μου αφού θα έπρεπε να το είχα πράξει - όμως ήμουν πολύ σοκαρισμένος για να έχω καθαρό μυαλό). Κρίμα, είχα καλή εντύπωση για το συγκεκριμένο μπαράκι. Φυσικά μόλις χθες συνειδητοποίησα ότι τα χαμόγελα έξω ήταν πλασματικά και ότι στα παρασκήνια συμβαίνουν πράγματα και θαύματα.

Δείτε την αναρτηση:

bar prwtaras