Ξυλοδαρμός επενδυτων στην Αγία Νάπα: Χειροπέδες σε πρώην φρουρό του Καλοψιδιώτη - Έτσι έγιναν όλα!

Ξυλοδαρμός επενδυτων στην Αγία Νάπα: Χειροπέδες σε πρώην φρουρό του Καλοψιδιώτη - Έτσι έγιναν όλα!

Ξεκαθαρίζει το σκηνικό γύρω από τον ξυλοδαρμό του Αιγύπτιου επενδυτή της μαρίνας Αγίας Νάπας Ναγκίμπ Σαουίρις, τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής σε νυχτερινό κέντρο του τουριστικού θερέτρου.

Η Αστυνομία συνέλαβε τον 25χρονο Π.Κ., από την Ορμήδεια, ως ύποπτο για τον ξυλοδαρμό του 62χρονου Αιγύπτιου μεγιστάνα και φίλων του, που έλαβε χώρα στο κέντρο «Σόχο» της Αγίας Νάπας, που ήταν ιδιοκτησία του δολοφονηθέντος Φάνου Καλοψιδιώτη.

Ο 25χρονος ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι ήταν θαμώνας του συγκεκριμένου κέντρου το βράδυ του καβγά, ωστόσο η Αστυνομία κατέχει πληροφορίες ότι το πρόσωπο αυτό εργάζεται στο εν λόγω κέντρο ως φρουρός ασφαλείας.

Να σημειωθεί ότι ο 25χρονος ήταν φρουρός ασφαλείας του δολοφονηθέντος Φάνου Καλοψιδιώτη και το βράδυ της 23ης Ιουνίου, όταν διαπράχθηκε το τετραπλό φονικό, είχε τραυματιστεί κατά το πιστολίδι που είχε εκτυλιχθεί σε εστιατόριο της οδού Καταλυμάτων.

Ο 25χρονος οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου και προφυλακίστηκε για τέσσερις μέρες για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της εφημερίδας «Πολίτης», ο Ναγκίμπ Σαουίρις, που είναι ο κύριος μέτοχος της κοινοπραξίας που θα ανεγείρει τη μαρίνα Αγίας Νάπας, ήταν μεταξύ των θυμάτων του ξυλοδαρμού, που εκτυλίχθηκε γύρω στις 4 τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής.


Άναψαν τα αίματα


Ο κ. Σαουίρις είχε μεταβεί στο εν λόγω νυχτερινό κέντρο μαζί με παρέα περίπου 40 ατόμων, φίλων και συνεργατών του, οι πλείστοι από τους οποίους είναι ομοεθνείς του κι έφτασαν στην Κύπρο για να παραστούν στην τελετή κατάθεσης του θεμέλιου λίθου της μαρίνας Αγίας Νάπας.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, σε κάποια στιγμή ένας από τους φίλους του ανέβηκε πάνω στον καναπέ και χόρευε, με αποτέλεσμα να δεχθεί έντονες παρατηρήσεις από γκαρσόνι του κέντρου.

Ο Αιγύπτιος επενδυτής, όμως, εξέλαβε την παρατήρηση του γκαρσονιού ως προσβολή και ζήτησε απ’ αυτόν εξηγήσεις. Ζήτησε, μάλιστα, να μιλήσει με τον διευθυντή του κέντρου για να υποβάλει το παράπονό του.

Σε κάποια στιγμή της λογομαχίας τους το γκαρσόνι έσπρωξε τον Ναγκίμπ Σαουίρις, ο τελευταίος ανταπέδωσε το σπρώξιμο και ακολούθησε άγρια συμπλοκή μεταξύ των φίλων και συνεργατών του Αιγύπτιου επενδυτή και προσωπικού του νυχτερινού κέντρου.

Ως αποτέλεσμα του καβγά, κάπου 7-8 πρόσωπα από την παρέα του Σαουίρις μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου έτυχαν των πρώτων βοηθειών.

Αναγνωρίστηκε

Ο 25χρονος, ο οποίος τελεί υπό τετραήμερη κράτηση, αναγνωρίστηκε από έναν από τους τραυματίες ως ένα από τα πρόσωπα που ενεπλάκησαν στον καβγά και κτύπησαν την παρέα των Αιγυπτίων.

Η αστυνομία αναζητεί και τα υπόλοιπα πρόσωπα που είχαν εμπλοκή στη συμπλοκή.

Πάντως, έγκυρη αστυνομική πηγή δήλωσε στον «Π» πως ο Ναγκίμπ Σαουίρις στη γραπτή κατάθεση που έδωσε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ουδέποτε εξέφρασε την πρόθεση ν’ αποσυρθεί από το μεγαλόπνοο project της μαρίνας Αγίας Νάπας εξαιτίας αυτού του επεισοδίου.