ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας παρακολούθησε και συνέλαβε γυναίκα ύποπτη για κλοπές

ΠΑΡΑΛΙΜΝΙ: Αστυνομικός εκτός υπηρεσίας παρακολούθησε και συνέλαβε γυναίκα ύποπτη για κλοπές

Στο Παραλίμνι συνελήφθη γυναίκα ηλικίας 35 χρόνων από την Ελλάδα η οποία θεωρείται ύποπτη για υποθέσεις κλοπών από οικίες που διαπράχθηκαν πρόσφατα στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες το μεσημέρι μέλος της Κοινοτικής Αστυνόμευσης ενώ βρισκόταν εκτός υπηρεσίας, αντιλήφθηκε στην Οδό Αγίου Δημητρίου στο Παραλίμνι, νεαρή γυναίκα να εισέρχεται σε αυλή κατοικίας κρατώντας μία τσάντα ώμου.

Αμέσως του ηγέρθηκαν υποψίες ότι η γυναίκα πιθανόν να σχετιζόταν με πρόσφατες υποθέσεις κλοπών από οικίες που διαπράχθηκαν στην επαρχία Αμμοχώστου και αφού την έθεσε υπό παρακολούθηση την ανέκοψε για έλεγχο.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου μετέβησαν στη σκηνή και διαπίστωσαν ότι επρόκειτο για 37χρονη από την Ελλάδα η οποία πουλούσε είδη καλλυντικών και κρέμες σώματος.

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου από τους αστυνομικούς, έφτασε στη σκηνή αυτοκίνητο που οδηγούσε 35χρονος από την Ελλάδα ο οποίος όπως αποκαλύφθηκε ήταν ο σύντροφος της γυναίκας.

Από έλεγχο που διενεργήθηκε για τον 35χρονο διαπιστώθηκε ότι αυτός οδηγούσε με μαθητική άδεια οδηγού χωρίς να συνοδεύεται από προσοντούχο οδηγό και χωρίς να καλύπτεται από πιστοποιητικό ασφαλείας έναντι τρίτου.

Τόσο το αυτοκίνητο όσο και οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου όπου από περαιτέρω εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι εναντίον του 35χρονου εκκρεμούσαν τέσσερα εντάλματα προστίμου για το ποσό των €700, συνελήφθηκε και τέθηκε υπό κράτηση.

Η 37χρονη καταγγέλθηκε εξωδίκως με το πρόστιμο των €85,43 για το αδίκημα της παράνομης πλανοδιοπώλησης.

Κατόπιν εύλογων υποψιών που ηγέρθηκαν εναντίον της 35χρονης ότι ενέχεται σε υποθέσεις κλοπών από κατοικίες που διαπράχθηκαν στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, κλήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου διάφοροι παραπονούμενοι, ένας εκ των οποίων, την αναγνώρισε ως το πρόσωπο που στις 9 Νοεμβρίου 2016 έκλεψε από την οικία του στο Παραλίμνι το χρηματικό ποσόν των €500.

Εναντίον των δύο ατόμων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και συνελήφθησαν.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.