ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τουρίστας έδωσε ψεύτικο όνομα για να αποφύγει πρόστιμο-Πώς τον τσάκωσε τελικά η αστυνομία

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ: Τουρίστας έδωσε ψεύτικο όνομα για να αποφύγει πρόστιμο-Πώς τον τσάκωσε τελικά η αστυνομία

Βρετανός τουρίστας συνελήφθη τη Δευτέρα (24/07) στην Αγία Νάπα για τα αδικήματα της πλαστοπροσωπίας και πλαστογραφίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το βράδυ της περασμένης Παρασκευής μέλος της Τροχαίας Αμμοχώστου κατήγγειλε στην Αγία Νάπα Βρετανό επισκέπτη ηλικίας 27 χρόνων για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Ο Βρετανός έδωσε συγκεκριμένο όνομα και αριθμό άδειας οδήγησης του Ηνωμένου Βασιλείου και κλήθηκε από τον αστυνομικό να παρουσιαστεί τη Δευτέρα στο Δικαστήριο Αμμοχώστου για καταχώρηση της υπόθεσης του.

Ο νεαρός υπέγραψε στην παρουσία του αστυνομικού την εκτύπωση του αποτελέσματος της τελικής εξέτασης αλκοόλης με το συγκεκριμένο όνομα.

Όταν ο νεαρός δεν παρουσιάστηκε στο Δικαστήριο χθες Δευτέρα, αναζητήθηκε στη διεύθυνση διαμονής που έδωσε στην Αστυνομία χωρίς όμως αποτέλεσμα. Ακολούθησαν εξετάσεις μέσω του γραφείου ενοικίασης του μοτοποδήλατου που οδηγούσε και διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για άλλο όνομα και στοιχεία επικοινωνίας.

Χθες το μεσημέρι όταν ο ύποπτος επέστρεψε το μοτοποδήλατο στο γραφείο ενοικιάσεων, ο αστυνομικός που τον είχε καταγγείλει τον ανέμενε εκεί, τον αναγνώρισε και αφού εξασφάλισε τα σωστά στοιχεία του υπόπτου, τον συνέλαβε για πλαστοπροσωπία και πλαστογραφία, τον οδήγησε στα γραφεία του ΤΑΕ Αμμοχώστου όπου ανακρινόμενος παραδέχθηκε τη διάπραξη των αδικημάτων.

Ο νεαρός Βρετανός τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα αναμένεται να καταχωρηθεί υπόθεση εναντίον του ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου