Αγία Νάπα: «Ντου» της Αστυνομίας στην οικία γνωστού 30χρονου επιχειρηματία

Αγία Νάπα: «Ντου» της Αστυνομίας στην οικία γνωστού 30χρονου επιχειρηματία

Στην οικία του επιχειρηματία εντοπίστηκε μεγάλο χρηματικό ποσό σε μετρητά σε χρηματοκιβώτιο και αριθμός φυσιγγίων. 

Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 26 πλήρη φυσίγγια (συνελήφθη για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών), ένας ψηφιακός καταγραφέας δεδομένων που ήταν συνδεδεμένος με 16 κάμερες, οι οποίες κατέγραφαν και σε δημόσιο χώρο, καθώς επίσης και το χρηματικό ποσό των €216,250 σε μετρητά.
 
Ο ψηφιακός καταγραφέας δεδομένων που ήταν συνδεδεμένος με 16 κάμερες, διαπιστώθηκε ότι παραβίαζε τη σχετική νομοθεσία που αφορά την εγκατάσταση και λειτουργία κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης, σε ιδιωτικά υποστατικά. Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκε στην οικία και δεύτερο χρηματοκιβώτιο, για το οποίο ο επιχειρηματίας ισχυρίστηκε ότι έχει χάσει τα κλειδιά.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, στον χώρο κλήθηκε κλειδαράς, ο οποίος άνοιξε το χρηματοκιβώτιο και διαπιστώθηκε ότι ήταν άδειο.
O επιχειρηματίας συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια αστυνομικού σταθμού της επαρχίας Αμμοχώστου, ώστε να ανακριθεί σχετικά με τα ανευρεθέντα από την έρευνα.
 
Τα μέλη της Αστυνομίας έφτασαν συντονισμένα στην οικία του συγκεκριμένου προσώπου στην Αγία Νάπα έχοντας στα χέρια τους σχετικό δικαστικό διάταγμα, το οποίο εκδόθηκε στο πλαίσιο των προσπαθειών για πάταξη του οργανωμένου εγκλήματος.