Ποιος ήταν ο 33χρονος που δολοφονήθηκε στην Αγία Νάπα

Ποιος ήταν ο 33χρονος που δολοφονήθηκε στην Αγία Νάπα

Από τις έρευνες της Αστυνομίας αναγνωρίστηκε και διαπιστώθηκαν τα στοιχεία του νεκρού

Ο Gary Boris Χριστοδούλου, 33 χρόνων, κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου, είναι το άτομο που δολοφονήθηκε χθες λίγο πριν τα μεσάνυχτα κοντά στην Αγία Νάπα.

Όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου Ανδρέας Κωνσταντίνου, «η Αστυνομία διερευνά υπόθεση φόνου εκ προμελέτης και οι εξετάσεις προς εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται».

Λίγο μετά τις 10 χθες βράδυ λήφθηκε τηλεφώνημα στην ΑΔΕ Αμμοχώστου σύμφωνα με το οποίο στο δρόμο Ριζοελιάς – Αγίας Νάπας, ένα χιλιόμετρο πριν τον κυκλικό κόμβο της Αγίας Νάπας, υπήρχε ακινητοποιημένο αυτοκίνητο που φαίνεται να είχε εμπλακεί σε δυστύχημα.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν στο παγκέτο του δρόμου το όχημα, με τη μηχανή και τα φώτα του αναμμένα ενώ ο οδηγός δεν βρισκόταν σ` αυτό. Από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι το τζάμι της πόρτας του οδηγού ήταν θρυμματισμένο από πυροβολισμό ενώ υπήρχε μία σφαίρα καρφωμένη στη θέση του συνοδηγού.

Ύστερα από έρευνες στη γύρω περιοχή, η Αστυνομία εντόπισε γύρω στις 23.50 χθες , σε θαμνώδη περιοχή στην απέναντι πλευρά του αυτοκινητόδρομου και σε απόσταση 150 περίπου μέτρων από το χώρο όπου εντοπίστηκε το αυτοκίνητο, ένα νεκρό ο οποίος έφερε τουλάχιστον δύο πυροβολισμούς στο κεφάλι.

Από τις έρευνες της Αστυνομίας αναγνωρίστηκε και διαπιστώθηκε ότι ο νεκρός είναι ο Gary Boris Χριστοδούλου, 33 χρόνων, κάτοχος γαλλικού διαβατηρίου ο οποίος διέμενε στην Αγία Νάπα και ήταν γνωστός στην Υπηρεσία Δίωξης Ναρκωτικών για υποθέσεις κατοχής, χρήσης και εμπορίας ναρκωτικών.

Στη περιοχή μετέβησαν άνδρες της ΑΔΕ και του ΤΑΕ Αμμοχώστου και της ηγεσίας της Αστυνομίας ενώ αυτοψία στη σκηνή διενήργησαν οι Ιατροδικαστές Νικόλας Χαραλάμπους και Αγγελική Παπέττα.

Η περιοχή όπου διαπράχθηκε ο φόνος αποκλείστηκε από την Αστυνομία για αρκετές ώρες και από τις δύο κατευθύνσεις και άρχισαν έρευνες για εντοπισμό τεκμηρίων τα οποία ενδεχομένως να οδηγήσουν στους δράστες της επίθεσης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το θύμα μετά τον πρώτο πυροβολισμό βγήκε από το αυτοκίνητο του και έτρεξε να διαφύγει, ωστόσο οι δράστες τον κυνήγησαν και με πυροβόλο όπλο κατάφεραν να τον σκοτώσουν με δύο σφαίρες στο κεφάλι.

Από την πρώτη στιγμή η Αστυνομία απέκλεισε και φρουρούσε την περιοχή όπου βρισκόταν το διαμέρισμα του 33χρονου στην Αγία Νάπα και με το πρώτο φως της ημέρας ξεκίνησαν έρευνες προς εντοπισμό στοιχείων που ενδεχομένως να οδηγήσουν στους δράστες της δολοφονίας.

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Αμμοχώστου.

πηγη ΣΙΓΜΑ