Ελ. Αμμόχωστος: Ο ένας μετά τον άλλο συλλαμβάνονται για υπόθεση οχλαγωγίας

 Ελ. Αμμόχωστος: Ο ένας μετά τον άλλο συλλαμβάνονται για υπόθεση οχλαγωγίας

Νέες συλλήψεις

Άλλα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν χθες από μέλη της Αστυνομίας, σχετικά με την υπό διερεύνηση υπόθεση οχλαγωγίας, πρόκλησης ανησυχίας σε δημόσιο μέρος, πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία και κοινής επίθεσης, αδικήματα που διαπράχθηκαν το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, στην επαρχία Αμμοχώστου, με τον αριθμό των συλληφθέντων να ανέρχεται στα οκτώ πρόσωπα.
Εναντίον των οκτώ συλληφθέντων διερευνάται επίσης υπόθεση κλοπής και εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκαν το ίδιο βράδυ.
Όλα τα πιο πάνω πρόσωπα τελούν υπό κράτηση ενώ το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Συγκεκριμένα, λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Πρωτοχρονιάς , λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι νεαρά πρόσωπα, που είχαν συγκεντρωθεί σε δρόμο, σε χωριό της επαρχίας Αμμοχώστου, με τα αυτοκίνητά τους, προκαλούσαν ανησυχία στην περιοχή.

17143 P 500 500

Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν άμεσα στην περιοχή. Με την άφιξη τους, δέχθηκαν πετροβολισμό, από τα πιο πάνω πρόσωπα, με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές σε αστυνομικά οχήματα.

Δύο από τους νεαρούς, που φέρονται να συμμετείχαν στον πετροβολισμό, συνελήφθησαν λίγο αργότερα, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων σύλληψης και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων. Πρόκειται για δύο 15χρονους κατοίκους της περιοχής.