Στο κελί οι δύο που μπούκαραν σε σπίτι και χτύπησαν με ξύλα νεαρό

Στο κελί οι δύο που μπούκαραν σε σπίτι και  χτύπησαν με ξύλα νεαρό

Ξυλοδαρμός νεαρού στην Ελ. Αμμόχωστο

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου οδηγήθηκαν σήμερα δύο πρόσωπα ηλικίας 17 και 21 χρόνων, που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και επίθεσης με πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης.

Διαβάστε επίσης: Έζησε τον τρόμο νεαρός - Μπούκαραν στο σπίτι του και τον χτύπησαν με ξύλα

Της σύλληψής τους, προηγήθηκε πληροφορία από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας ότι, 24χρονος είχε μεταφερθεί τραυματισμένος στο Νοσοκομείο. Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο Νοσοκομείο όπου, σύμφωνα με την καταγγελία του 24χρονου, γύρω στις 5.30 το απόγευμα της ίδιας ημέρας, ενώ βρισκόταν στην κατοικία του στην επαρχία Λάρνακας, εισήλθαν σε αυτή τα πιο πάνω πρόσωπα, τα οποία του επιτέθηκαν και τον κτύπησαν με ξύλα σε διάφορα μέρη του σώματός του.

Σύμφωνα με τους επι καθήκοντι ιατρούς, ο 24χρονος έφερε μεταξύ άλλων τραυμάτων, κρανιοεγκεφαλική κάκωση και επισκληρίδιο αιμάτωμα. Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Η κατάστασή του θεωρείται σοβαρή.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Εναντίον των δύο υπόπτων εκδόθηκε διάταγμα εξαήμερης κράτησης, ενώ για την ίδια υπόθεση συνελήφθη σήμερα ακόμη ένα πρόσωπο ηλικίας 21 ετών.  

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.