Μαχαιρώματα στην Αγ. Νάπα: Τρεις με χειροπέδες - Κρίσιμα στο νοσοκομείο 26χρονος

Μαχαιρώματα στην Αγ. Νάπα: Τρεις με χειροπέδες - Κρίσιμα στο νοσοκομείο 26χρονος

Άγρια συμπλοκή 8 ατόμων

Στη σύλληψη τριών προσώπων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συμπλοκής, τραυματισμού και πράξεων που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Αμμοχώστου.

Το περιστατικό συμπλοκής, μεταξύ οκτώ προσώπων, σημειώθηκε γύρω στις 3.00 χθες τα ξημερώματα, στην Αγία Νάπα. Αποτέλεσμα της συμπλοκής ήταν ο τραυματισμός και η μεταφορά τεσσάρων προσώπων στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Ένας από τους τραυματίες, ηλικίας 26 χρόνων, έφερε σοβαρό τραύμα στην κοιλιακή χώρα, όπου έτυχε χειρουργικής επέμβασης και εξακολουθεί να κρατείται για νοσηλεία σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Διαβάστε όλες τις τοπικές ειδήσεις ΕΔΩ

Τα άλλα δύο πρόσωπα ηλικίας 24 και 26 χρόνων, όπως διαπιστώθηκε από τους θεράποντες ιατρούς, έφεραν, ο πρώτος θλαστικό τραύμα στο σώμα, που πιστεύεται ότι προκλήθηκε από αιχμηρό αντικείμενο και ο δεύτερος μώλωπες σε διάφορα μέρη του σώματος του. Αυτοί επίσης κρατούνται για νοσηλεία στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαχαιρώματα - Αγία Νάπα: Σε κρίσιμη κατάσταση νεαρός

Ο τέταρτος τραυματίας, ηλικίας 26 χρόνων έφερε τραύμα στον γλουτό και αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών έλαβε εξιτήριο το πρωί χθες. 

Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία εναντίον 20χρονου και 21χρονης, καθώς και εναντίον ενός από τους δύο 26χρονους που νοσηλεύονται στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου.

Οι 20χρονος, 21χρονη και 26χρονος συνελήφθησαν χθες βάσει Δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, οι πρώτοι δύο σε Αστυνομικό χώρο και ο τελευταίος στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου όπου νοσηλεύεται.

Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.