Τα έκλεψαν τα βρήκε η Αστυνομία και τα βγάζει στη δημοσιότητα - Σας ανήκει κάτι; (ΦΩΤΟΣ)

Τα έκλεψαν τα βρήκε η Αστυνομία και τα βγάζει στη δημοσιότητα - Σας ανήκει κάτι; (ΦΩΤΟΣ)

Δείτε τα

Δίνονται στη δημοσιότητα φωτογραφίες περιουσίας που ανευρέθηκε στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης στην επαρχία Αμμοχώστου. Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης η Αστυνομία προχώρησε και στη σύλληψη εξι προσώπων.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Υπενθυμίζουμε ότι στο πλαίσιο συλλογής και αξιολόγησης πληροφοριών, μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αγίας Νάπας διενήργησαν χθες βράδυ έρευνα βάσει δικαστικού εντάλματος σε διαμέρισμα στην Αγία Νάπα όπου διαμένουν έξι πρόσωπα, ηλικίας από 25 μέχρι και 37 ετών. 

Κατά τη διάρκεια της έρευνας, εντοπίστηκαν συνολικά 27 κινητά τηλέφωνα, εξαρτήματα κινητών τηλεφώνων καθώς και άλλα αντικείμενα σχετικά με τα κινητά τηλέφωνα. 

Διαβάστε όλες τις τοπικές ειδήσεις ΕΔΩ

Ανακρινόμενα τα πιο πάνω πρόσωπα, φέρονται να μην έδωσαν ικανοποιητικές εξηγήσεις όσο αφορά την προέλευση τόσο των κινητών τηλεφώνων όσο και των άλλων αντικειμένων και συνελήφθησαν για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας. 

Από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι τέσσερα από τα πιο πάνω κινητά τηλέφωνα είχαν δηλωθεί ως απολεσθέντα από τους κατόχους τους, μεταξύ των ετών 2017 – 2019.

Παρακαλείται το κοινό εάν αναγνωρίζει οποιοδήποτε αντικείμενο, όπως επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Αμμοχώστου στον αριθμό τηλεφώνου 23803040.