Κοκαΐνη εντόπισε μετά από κυνηγητό η ΥΚΑΝ στη Λάρνακα

Κοκαΐνη εντόπισε μετά από κυνηγητό η ΥΚΑΝ στη Λάρνακα

Χειροπέδες σε τρεις άνδρες οι οποίοι οδηγούνται σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

Τρία άτομα, ένας Βούλγαρος, ένας Παλαιστίνιος και ένας Κύπριος συνελήφθησαν χθες το απόγευμα από άνδρες της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών Λάρνακας, αναφορικά με υπόθεση κατοχής ναρκωτικών και πιο συγκεκριμένα κοκαΐνης, έπειτα από κυνηγητό της αστυνομίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, άνδρες της ΥΚΑΝ Λάρνακας, αξιολογώντας πληροφορίες, έθεσαν υπό παρακολούθηση για διακίνηση ναρκωτικών ένα αυτοκίνητο το οποίο και ανέκοψαν γύρω στις 17.30 χθες το απόγευμα. Το αυτοκίνητο οδηγούσε 35χρονος από τη Βουλγαρία με συνοδηγό Παλαιστίνιο ηλικίας 33 χρόνων, ο οποίος καταζητείτο από την Αστυνομία σχετικά με πρόσφατη υπόθεση ναρκωτικών.

Στο σημείο όπου ανακόπηκε το αυτοκίνητο εντοπίστηκε ένας Κύπριος 35 χρόνων από τη Λάρνακα, ο οποίος πλησίασε πεζός το όχημα και ήρθε σε επαφή με τους δύο επιβαίνοντες. Μόλις τα τρία άτομα αντιλήφθηκαν την παρουσία των ανδρών της ΥΚΑΝ τράπηκαν σε φυγή με αποτέλεσμα οι άνδρες της Υπηρεσίας να τους καταδιώξουν και να τους συλλάβουν.

Στην κατοχή του Κύπριου εντοπίστηκαν 38 γραμμάρια άσπρης σκόνης κοκαΐνης και μία ζυγαριά ακριβείας πάνω στην οποία υπήρχαν ίχνη άσπρης σκόνης κοκαΐνης. Τόσο η κοκαΐνη όσο και η ζυγαριά ακριβείας κατασχέθηκαν από τους άνδρες της ΥΚΑΝ. Οι τρείς άνδρες τέθηκαν υπό κράτηση και σήμερα αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης τους.