Υπό κράτηση 62χρονος για εκφοβισμό κατά της οικογένειάς του

Υπό κράτηση 62χρονος για εκφοβισμό κατά της οικογένειάς του

Στην Αστυνομία η υπόθεση για απειλές εναντίον μελών της οικογένειάς του από οπλισμένο πατέρα στη Λάρνακα.

Την υστάτη αποφέυχθηκε οικογενειακή τραγωδία μετά από περιστατικό άγριου οικογενειακού καβγά στη Λάρνακα. Για την υπόθεση, την περασμένη Κυριακή 62χρονος κάτοικος Λάρνακας τέθηκε υπό τετραήμερη κράτηση, επειδή πυροβόλησε στον αέρα με σκοπό να εκφοβίσει τον γιο του.

Τα γεγονότα της υπόθεσης εκτιλύχθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, σε συνοικία των Καμάρων Λάρνακας, κοντά στο Σίνεπλεξ. Ο 62χρονος, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του μαζί με τη σύζυγο και το γιο τους, σε κάποια στιγμή άρχισε να λογομαχεί μαζί τους, για ασήμαντη υπόθεση.

Σύμφωνα με τον εξεταστή της υπόθεσης Μ. Σωτηρίου, πάνω στη λογομαχία ο 62χρονος απείλησε με μαχαίρι τη σύζυγο και τον γιο του, με τη φράση «θα σας σφάξω». Παράλληλα κινήθηκε κατά του γιου του επιθετικά, κρατώντας μαχαίρι με λεπίδα δέκα εκατοστών. Ο γιος του κατάφερε να τον αποφύγει και τότε ο πατέρας εισήλθε στο υπνοδωμάτιο.

Εξερχόμενος κρατούσε κυνηγετικό όπλο και ακολούθως ο γιος του εξήλθε της οικίας για να τον αποφύγει και μπήκε στο αυτοκίνητό του. Καθώς απομακρυνόταν, ο πατέρας έριξε στον αέρα προς τη μεριά του οχήματος έναν πυροβολισμό, ο οποίος όμως δεν έπληξε το όχημα.

Μετά το συμβάν, ο πατέρας έχοντας στο αυτοκίνητό του και το κυνηγετικό, αναχώρησε.

Δύο περίπου ώρες αργότερα, μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας εντόπισαν το όχημα του υπόπτου σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς στη Λάρνακα και μέσα καθήμενο τον ίδιο. Ανακρινόμενος, ανέφερε ότι προέβη σε αυτή την πράξη, επειδή φοβήθηκε ότι θα δεχόταν επίθεση από τον γιο του. Ο 62χρονος συνεργάστηκε πλήρως με τους ανακριτές, υποδεικνύοντάς τους και τον χώρο όπου πέταξε το άδειο φυσίγγιο μετά που πυροβόλησε στον αέρα. Η Αστυνομία εντόπισε επίσης σε κοντινή απόσταση από την οικία το πιστονάκι του φυσιγγίου. Για την υπόθεση αναμένεται να ληφθούν περί τις 20 καταθέσεις από το περιβάλλον της οικογένειας.