Νεαρός στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Νεαρός στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μετά από άγριο ξυλοδαρμό

Στο Τμήμα Εντατικής Παρακολούθησης του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται από χθες νεαρός, 24 χρόνων, από την Ορόκλινη.

Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται αρκετά σοβαρή αφού φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση, ύστερα από ξυλοδαρμό του από δύο ομοχώριους του οι οποίοι καταζητούνται από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 17.30 χθες το απόγευμα έξω από αρτοποιείο στην Ορόκλινη εντοπίστηκε ένας νεαρός ηλικίας 24 χρόνων, από την Ορόκλινη, να είναι πεσμένος στο έδαφος φέροντας πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπο και το κρανίο.

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία και ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας, το οποίο παρέλαβε τον νεαρό και τον μετέφερε στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών.

Οι επι καθήκοντι ιατροί του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας εξέτασαν τον 24χρονο και διαπίστωσαν ότι αυτός έφερε πολλαπλά κατάγματα στο πρόσωπο και κρανιοεγκεφαλική κάκωση. Ο νεαρός νοσηλεύεται στο Τμήμα Εντατικής Παρακολούθησης του Νοσοκομείου αφού η κατάσταση της υγείας του κρίνεται αρκετά σοβαρή.

Ύστερα από έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι ο νεαρός που ξυλοκοπήθηκε είναι ο Αλέξης Παγκράτη. Από περαιτέρω έρευνες προέκυψε μαρτυρία εναντίον δύο Ελληνοκύπριων νεαρών και η Αστυνομία εξέδωσε εντάλματα σύλληψης εναντίον τους και καταζητούνται.

Πρόκειται για ένα 20χρονο και ένα 21χρονο επίσης από την Ορόκλινη.