Αιφνίδιος θάνατος 55χρονου: Σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου οφείλεται ο θάνατος του

Αιφνίδιος θάνατος 55χρονου: Σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου οφείλεται ο θάνατος του

Σε οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου επί εδάφους παλαιού, οφείλεται ο θάνατος του Μηνά Γεωργίου, 55 χρόνων από τη Λάρνακα, ο οποίος εξέπνευσε χθες το απόγευμα στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Σήμερα η Ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα διενήργησε τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού του Μηνά Γεωργίου, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ η κυρία Παπέττα «ο άνδρας από την Παρασκευή είχε τάσεις για εμετό, πόνους στο στήθος και δύσπνοιες. Αιτία θανάτου του 55χρονου είναι οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου επί εδάφους παλαιού».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 17.10 χθες το απόγευμα λήφθηκε πληροφορία στο Τμήμα Μικροπαραβάσεων της ΑΔΕ Λάρνακας ότι άνδρας εξέπνευσε εντός του Τμήματος Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Μέλη του Τμήματος Μικροπαραβάσεων μετέβησαν στο ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου όπου διαπίστωσαν ότι ο νεκρός είναι 55χρονος κάτοικος της περιοχής Δροσιάς στη Λάρνακα, ο οποίος δεν αντιμετώπιζε, σύμφωνα με τους οικείους του, οποιαδήποτε προβλήματα υγείας.

Όπως αναφέρθηκε στην Αστυνομία ο 55χρονος επισκέφθηκε χθες λίγο μετά τις τέσσερις το απόγευμα, με τη σύζυγο του το Νοσοκομείο Λάρνακας αφού δεν ένοιωθε καλά και έκανε εμετούς.

Ύστερα από λίγη ώρα ο 55χρονος λιποθύμησε και παρά τις προσπάθειες του ιατρικού και παραϊατρικού προσωπικού δεν επανήλθε. Η σορός επιθεωρήθηκε από την Αστυνομία και δεν φέρει κακώσεις.

Η νεκροτομή διενεργήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας αφού το νεκροτομείο του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας είναι κλειστό λόγω εργασιών που διεξάγονται για αναβάθμιση του.