Θρήνος από τους φίλους του 18χρονου - Δείτε το θύμα (photo)

Θρήνος από τους φίλους του 18χρονου - Δείτε το θύμα (photo)

«Αιωνία σου η μνήμη, φιλούι μου, καλό παράδεισο να έχεις», είναι τα λόγια με τα οποία αποχαιρετούν τον άτυχο Αντρέα Λάμπρου οι φίλοι του με αναρτήσεις στο διαδίκτυο.

Άδοξα και πρόωρα κόπηκε το νήμα της ζωής του 18χρονου Αντρέα Λάμπρου από τη Λάρνακα.

Ο Αντρέας Πέπες, όπως τον αποκαλούσα χαϊδευτικά οι φίλοι του άφησε την τελευταία του πνοή μετά από σύγκρουση στη διασταύρωση της Λεωφόρου Σπύρου Κυπριανού με την οδό Μαχαιριώτου και Παπανικολή στη Λάρνακα.

Διαβάστε επίσης:

Άλλος ένας νέος ξεψύχησε στην άσφαλτο-18χρονος το νέο θύμα!

Χειροπέδες στον 54χρονο που συγκρούστηκε με τον άτυχο 18χρονο στη Λάρνακα

Ο ίδιος οδηγούσε την αγαπημένη του μοτοσικλέτα. Το πάθος του για τα δίκυκλα ήταν σε όλους γνωστό και συνήθιζε να κάνει βόλτες με του φίλους του πάνω σε μοτοσικλέτες.

Για μια τέτοια βόλτα φαίνεται ότι είχαν ξεκινήσει λίγο πριν το μοιραίο, απαθανατίζοντας μάλιστα τις μοτοσικλέτες τους γεμάτοι χαρά και ενθουσιασμό.

Ρίγη συγκίνησης προκαλούν οι φίλοι που το αποχαιρετούν αποκαλώντας τον «κουρσάρο» και αφιερώνοντάς του το ομώνυμο τραγούδι του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

andreas pepes

«Ακόμα δεν το συνειδητοποίησα, νιώθω ότι είναι ψέματα, δε γίνεται να έφυγε ο φίλος μου, ο μόνος μου φίλος. Στο καλό Πεπούι μου, τώρα είσαι άγγελος. Αιωνία σου η μνήμη», γράφουν συγκλονισμένοι οι φίλοι του 18χρονου.

«Πάντα κάμναμε όνειρα μαζί. Ήσουν και θα είσαι ο αρφός μου, ο καλύτερός μου φίλος...», προσθέτει στο σπαραξικάρδιο μήνυμά του ένας από αυτούς.

«Δε θα σε ξεχάσουμε ποτέ», υπόσχονται οι φίλοι του, που όπως μαρτυρούν τα συγκινητικά αποχαιρετιστήρια μηνύματα έκαναν μαζί του σχέδια μία μέρα πριν το μοιραίο για να γιορτάσουν τα γενέθλιά του!

Σε άλλο μήνυμα αναζητούν απαντήσεις στο αναπάντητο «γιατί» της κακιάς στιγμής που τον βρήκε πάνω στη σέλα της αγαπημένης του μηχανής.

«Γιατί ρε αρφούι μου εφκήκες πάνω σε εκείνη τη σκοτώστρα, γιατί την άφηκες να κλέψει τη ζωή σου...ήταν αργά, πολλά αργά...δεν το πιστεύ πώς έφυγε ένα αγγελούι όπως εσένα!».