Ενταση σε πρατήριο βενζίνης στη Λάρνακα λόγω έξωσης του διαχειριστή

Ενταση σε πρατήριο βενζίνης στη Λάρνακα λόγω έξωσης του διαχειριστή

Ενταση επικράτησε το πρωί της Πέμπτης έξω από πρατήριο βενζίνης που βρίσκεται στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή στη Λάρνακα όταν ο διαχειριστής του υποστατικού προσπάθησε να αποτρέψει συνεργείο της ιδιοκτήτριας εταιρείας να σφραγίσει τις αντλίες και να κλείσει το πρατήριο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις εννέα το πρωί της Πέμπτης δικαστικός επιδότης μετέβη σε πρατήριο βενζίνης που βρίσκεται στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή και επιχείρησε να παραδώσει διάταγμα έξωσης στον διαχειριστή του υποστατικού.

Ο διαχειριστής και μέλη της οικογένειας του διαμαρτυρήθηκαν έντονα και δεν επέτρεψαν σε συνεργείο της εταιρείας που συνόδευε τον δικαστικό επιδότη, να σφραγίσει τις αντλίες και να τις αφαιρέσει από το πρατήριο.

Ο δικαστικός επιδότης αναγκάστηκε να καλέσει την Αστυνομία μέλη της οποίας μετέβησαν στην περιοχή και κατάφεραν να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Μέλη της Αστυνομίας παρέμειναν για αρκετή ώρα στο χώρο του πρατηρίου προκειμένου να διασφαλίσουν την ομαλή διεξαγωγή της διαδικασίας σφραγίσματος του υποστατικού, διαδικασία που αναμένεται να ολοκληρωθεί αργά το απόγευμα.