Ενώπιον Δικαστηρίου τρεις ύποπτοι για ληστείες σε ξενοδοχεία της Λάρνακας

Ενώπιον Δικαστηρίου τρεις ύποπτοι για ληστείες σε ξενοδοχεία της Λάρνακας

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα τρία άτομα από τη Ρουμανία ηλικίας 20, 22 και 28 χρόνων, που συνελήφθηκαν ως ύποπτα, για σειρά ληστειών, το τελευταίο διάστημα, σε παραλιακά ξενοδοχεία στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 02.00 σήμερα τα ξημερώματα καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης από εργαζόμενο σε παραλιακό ξενοδοχείο που βρίσκεται στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, ότι άγνωστοι προσπάθησαν να διαρρήξουν το χώρο υποδοχής του συγκροτήματος, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πάρουν οτιδήποτε αφού έγιναν αντιληπτοί.

Είκοσι λεπτά αργότερα καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης από γκαρσόνι άλλου παραλιακού ξενοδοχείου που βρίσκεται στον δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας ότι τρεις αλλοδαποί εισήλθαν στο εστιατόριο του ξενοδοχείου και προσπάθησαν να κλέψουν χρήματα από την ταμειακή μηχανή.

'Οταν οι τρεις αλλοδαποί έγιναν αντιληπτοί από το προσωπικό του ξενοδοχείου, τράπηκαν σε φυγή, αλλά ένα από τα γκαρσόνια κατάφερε να αρπάξει τον ένα από αυτούς, ηλικίας 22 χρόνων.

Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας και του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης μετέβησαν στο ξενοδοχείο όπου συνέλαβαν τον αλλοδαπό ο οποίος κατονόμασε τους άλλους δύο επίδοξους ληστές ηλικίας 28 και 20 χρόνων. Και οι τρεις είναι από τη Ρουμανία.

Οι τρεις παραδέχθηκαν ότι πραγματοποίησαν τη ληστεία σε παραλιακό ξενοδοχείο της Λάρνακας που βρίσκεται στο δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας στις 13 Μαρτίου 2016, καταφέροντας να αποσπάσουν χρυσαφικά ύψους 50 χιλιάδων ευρώ.

Με δικαστικό ένταλμα έρευνας η Αστυνομία προχώρησε σε έρευνα στα σπίτια των τριών όπου εντοπίστηκαν τα χρυσαφικά.

Τα τρία άτομα συνελήφθηκαν.