Αεροπειρατεία Λάρνακα: Ανατρεπτική δήλωση του Βρετανού- Γιατί έβγαλα την selfie!

Αεροπειρατεία Λάρνακα: Ανατρεπτική δήλωση του Βρετανού- Γιατί έβγαλα την selfie!

Ο Βρετανός που έβγαλε φωτογραφία με τον αεροπειρατή της EgyptAir εξηγεί γιατί έκανε αυτή την πράξη και μάλιστα χαμογελώντας.

«Ήθελα να βγάλω τη φωτογραφία για να δουν καλύτερα τη ζώνη με τα «εκρηκτικά» που φόραγε στη μέση του ο αεροπειρατής. Θεώρησα ότι εάν η βόμβα ήταν αληθινή δεν θα είχα κάτι να χάσω».

Ο 26χρονος Ben Innes, ήταν ένας από τους 3 επιβάτες και τα 4 μέλη του πληρώματος που είχαν παραμείνει στο αεροσκάφος μέχρι το τέλος της αεροπειρατείας, της πτήσης που κατευθυνόταν από το Κάιρο στην Αλεξάνδρεια, αλλά τελικά προσγειώθηκε στην Κύπρο.

Ο αεροπειρατής ισχυριζόταν ότι φορούσε μία ζώνη με εκρηκτικά, τα οποία όμως αποδείχθηκαν ψεύτικα.

«Δεν είμαι σίγουρος γιατί το έκανα, έριξα ένα βλέμμα στο κενό καθώς προσπαθούσα να παραμείνω χαμογελαστός. Θεώρησα ότι εάν η βόμβα ήταν αληθινή δεν θα είχα τίποτα να χάσω, έτσι αποφάσισα να πλησιάσω για να την δω καλύτερα» είπε ο Innes.

«Ζήτησα από ένα μέλος του πληρώματος να μεταφράσει και να ρωτήσει τον αεροπειρατή εάν μπορούσα να πλησιάσω και να βγάλω μία selfie μαζί του. Έγνεψε οκ, έτσι στάθηκα δίπλα του και γέλασα στην κάμερα όταν η συνοδός έβγαλε την φωτογραφία. Πρέπει να είναι η πιο κορυφαία selfie στην ιστορία» πρόσθεσε ο Innes.

«Μισή ώρα μετά από την προσγείωση μας στη Λάρνακα, ζήτησα να βγάλουμε τη φωτογραφία καθώς καθόμασταν και περιμέναμε. Είπα γιατί όχι; Εάν ήταν να μας ανατινάξει δεν θα είχε καμία σημασία ούτως ή άλλως» είπε ο Innes και υποστήριξε ότι από κοντά η ζώνη με τα εκρηκτικά έμοιαζε ψεύτικη, «έτσι αποφάσισα να επιστρέψω στη θέση μου και να σχεδιάσω την επόμενη κίνησή μου».