Λάρνακα: Της επιτέθηκε ο πρώην εργοδότης της και απειλούσε τα ανήλικα παιδιά της

Λάρνακα: Της επιτέθηκε ο πρώην εργοδότης της και απειλούσε τα ανήλικα παιδιά της

Υπόθεση παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου, αμελών και απερίσκεπτων πράξεων και επίθεσης, εναντίον 37χρονου από χωριό της επαρχίας Λάρνακας, διερευνά η Αστυνομία Κιτίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 7 Απριλίου 2016 καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό σταθμό Κιτίου από Κύπρια 37 χρόνων, ότι ο πρώην εργοδότης της 37 χρόνων, ο οποίος διαθέτει πρατήριο βενζίνης στο Μαζωτό, από τον Ιούνιο του 2015 όταν η ίδια σταμάτησε να εργάζεται στο πρατήριο του, αυτός άρχισε να την ενοχλεί και να την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει και θα κάνει κακό στην οικογένεια της.

Η γυναίκα ανέφερε στην καταγγελία της ότι στις 18/6/2015 ενώ βρισκόταν στο πρατήριο του πρώην εργοδότη της, ο 37χρονος άρχισε να της φωνάζει, την κτύπησε στο στήθος και ακολούθως ανέσυρε ένα μεταλλικό πιστόλι, μαύρου χρώματος και απείλησε ότι θα την σκοτώσει.

Η 37χρονη κατήγγειλε επίσης ότι στις 6/4/2016 γύρω στις δέκα το βράδυ ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο της στο δρόμο Κιτίου – Μαζωτού, με επιβαίνοντες το σύζυγο και τα δύο ανήλικα παιδιά της, ο 37χρονος οδήγησε το όχημα του και την προσέγγισε, με σκοπό να την βγάλει εκτός δρόμου.

Εναντίον του 37χρονου εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης και συνελήφθηκε χθες το απόγευμα στο πρατήριο του. Σε έρευνα που διενεργήθηκε από την Αστυνομία στο σπίτι του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο ΔΟΚΟ.

Ο 37χρονος αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησης του.