Εξαφάνιση γυναίκας στο αεροδρόμιο Λάρνακας – Δείτε την περιγραφή της!

Εξαφάνιση γυναίκας στο αεροδρόμιο Λάρνακας – Δείτε την περιγραφή της!

Γυναίκα από τη Λιθουανία η οποία έφτασε χθες το πρωί στο αεροδρόμιο Λάρνακας για να εργοδοτηθεί σε ξενοδοχείο στο Λατσί, εξαφανίστηκε στη περιοχή του αεροδρομίου Λάρνακας χωρίς να αφήσει πίσω της οποιοδήποτε ίχνος.

Η ελλείπουσα περιγράφεται ως λεπτή, μετρίου αναστήματος, με μαλλιά καρέ σχήματος χρώματος μαύρου με ανταύγειες χρώματος καφέ. Η γυναίκα φορούσε μπλε τζιν παντελόνι, τρικό με ρίγες χρώματος άσπρου και μαύρου και κρατούσε τρεις ταξιδιωτικές τσάντες και μία μπεζ γυναικεία τσάντα ώμου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες γύρω στις 22.30 το βράδυ καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από αλλοδαπό με κυπριακή ταυτότητα, ηλικίας 50 χρόνων, ιδιοκτήτη ξενοδοχείου στο Λατσί ότι την ίδια μέρα ανέμενε να φτάσει από τη Λιθουανία γυναίκα ηλικίας 40 χρόνων, για να εργοδοτηθεί στο ξενοδοχείο του.

Επίσης ο 50χρονος ανέφερε ότι γύρω στις 10 χθες το πρωί ενημερώθηκε από γυναίκα οδηγό λεωφορείου στο αεροδρόμιο Λάρνακας ότι η γυναίκα όντως έφτασε στο αεροδρόμιο και της εξήγησε πώς να μεταβεί με λεωφορεία στο Λατσί.

Ωστόσο επειδή μέχρι την ώρα που ο 50χρονος έκανε την καταγγελία στην Αστυνομία, η γυναίκα δεν είχε δώσει σημεία ζωής και δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές του κλήσεις, ανησύχησε και ανέφερε το συμβάν στην Αστυνομία.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας διενήργησαν εξετάσεις και διαπίστωσαν ότι η γυναίκα είναι ηλικίας 40 χρόνων από τη Λιθουανία ενώ με την συνδρομή της ΑΤΗΚ αποκαλύφθηκε ότι το κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε η γυναίκα εξέπεμπε σήμερα από την περιοχή του αεροδρομίου Λάρνακας.