Σύλληψη δύο ατόμων για παράνομη είσοδο στο σπίτι του Αιγύπτιου που σκοτώθηκε το Σάββατο

Σύλληψη δύο ατόμων για παράνομη είσοδο στο σπίτι του Αιγύπτιου που σκοτώθηκε το Σάββατο

Υποθέσεις παράνομης εισόδου και συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος εναντίον δύο ατόμων από τη Λευκωσία και την Αίγυπτο, εξετάζει η Αστυνομία, αφού συνελήφθηκαν να βγάζουν φωτογραφίες στο σπίτι του Αιγύπτιου, που έπεσε νεκρός από τα πυρά αστυνομικού το περασμένο Σάββατο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, λίγο πριν τις οκτώ χθες το βράδυ λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης ότι δύο άτομα θεάθηκαν να παραβιάζουν τα παράθυρα και να εισέρχονται στο σπίτι του 41χρονου Αιγύπτιου, που σκοτώθηκε από τα πυρά της Αστυνομίας το περασμένο Σάββατο 21 Μαΐου, όταν κρατούσε όμηρο το 16μηνο αγοράκι του και απειλούσε να το μαχαιρώσει.

Γύρω στις οκτώ το βράδυ μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν μέσα στο σπίτι, δύο άτομα, ένα 40χρονο από τη Λευκωσία και ένα δεύτερο πρόσωπο, 54 χρόνων, από την Αίγυπτο.

Τα δύο άτομα συνελήφθηκαν και οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης, όπου αφού ανακρίθηκαν γραπτώς, κατηγορήθηκαν για τα αδικήματα που προέκυψαν εναντίον τους και θα κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφεραν στην Αστυνομία τα δύο άτομα εισήλθαν στο σπίτι του Αιγύπτιου για να βγάλουν φωτογραφίες.