Κλείσιμο λωρίδας κυκλοφορίας σε δρόμο στη Λάρνακα – Δείτε πότε και που!

Κλείσιμο λωρίδας κυκλοφορίας σε δρόμο στη Λάρνακα – Δείτε πότε και που!

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας προειδοποιεί το κοινό για αποφυγή ταλαιπωρίας.

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λάρνακας ανακοινώνει ότι, την Παρασκευή 3 Ιουνίου, μεταξύ των ωρών 8.30 π.μ. – 1.30 μ.μ., στον παραλιακό δρόμο Λάρνακας - Δεκέλειας, θα γίνονται εργασίες επιδιόρθωσης καλυμμάτων φρεατίων από το Συμβούλιο Αποχετεύσεων Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, η μια λωρίδα κυκλοφορίας του παραλιακού δρόμου σε μήκος 50 μ. περίπου, σε κάθε τμήμα με κατεύθυνση προς Δεκέλεια, θα είναι κλειστή για την κυκλοφορία και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας με τη χρήση του συστήματος STOP και GO.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό να επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεων τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκεια τους.