Καταδίωξη και σύλληψη δύο ανδρών που κυνηγούσαν στη νεκρή ζώνη της επαρχίας Λάρνακας

Καταδίωξη και σύλληψη δύο ανδρών που κυνηγούσαν στη νεκρή ζώνη της επαρχίας Λάρνακας

Ένα έμφορτο ΔΟΚΟ με δύο πλήρη φυσίγγια, φανάρια κεφαλής και 11 πλήρη φυσίγγια εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο δύο ανδρών από την Ορόκλινη οι οποίοι φαίνεται να κυνηγούσαν παράνομα στη νεκρή ζώνη μεταξύ Ορόκλινης – Τρούλλων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία βράδυ της Πέμπτης μέλη του κλιμακίου πάταξης της λαθροθηρίας της ΜΜΑΔ επέβαιναν σε υπηρεσιακό όχημα με οδηγό αστυνομικό, βρίσκονταν στην νεκρή ζώνη μεταξύ Ορόκλινης και Τρούλλων, μετά από άδεια που εξασφάλισαν από τα Ηνωμένα Εθνη, στα πλαίσια διερεύνησης πληροφορίας για λαθροθηρία.

Το υπηρεσιακό αυτοκίνητο των ανδρών της ΜΜΑΔ στάθμευσε σε χωματόδρομο με τα φώτα πορείας και το φάρο αναμμένα, όταν γύρω στις 23.40 εντόπισαν αυτοκίνητο που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση το οποίο οδηγούσε ένας 19χρονος έχοντας συνοδηγό ένα 27χρονο, αμφότεροι από την Ορόκλινη.

Οι άνδρες της ΜΜΑΔ έκαναν σήμα στον οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει αλλά αυτός συνέχισε τη πορεία του με αποτέλεσμα να κτυπήσει στο υπηρεσιακό όχημα της Αστυνομίας.

Ακολούθησε καταδίωξη του οχήματος ο οδηγός του οποίου τελικά σταμάτησε και σε έρευνες της Αστυνομίας εντοπίστηκαν στη θέση του συνοδηγού ένα έμφορτο ΔΟΚΟ με δύο πλήρη φυσίγγια, δύο φανάρια κεφαλής, 11 πλήρη φυσίγγια και διάφορα άλλα τεκμήρια.

Σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του οδηγού όπου στο ψυγείο εντοπίστηκε ένας λαγός.

Οι δύο άνδρες μαζί με τα τεκμήρια οδηγήθηκαν στον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθεροι για να κλητευθούν αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.