Γιαγιά στη Λάρνακα άρπαξε τα δύο εγγόνια της και εξαφανίστηκε

Γιαγιά στη Λάρνακα άρπαξε τα δύο εγγόνια της και εξαφανίστηκε

Ερευνες προς εντοπισμό 56χρονης Τουρκοκύπριας και των δύο ανήλικων εγγονών της διενεργεί από  η Αστυνομία στη Λάρνακα αφού σύμφωνα με την καταγγελία του πατέρα, η πεθερά του πήρε τα παιδιά και έφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση χωρίς τη συγκατάθεση του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία λίγο πριν τις 8 χθες βράδυ, καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από 44χρονο Νορβηγό, μόνιμο κάτοικο Κύπρου ο οποίος εργάζεται στις Φιλιππίνες ότι η Τουρκοκύπρια πεθερά του ηλικίας 56 χρόνων που διαμένει στη Λάρνακα, εγκατέλειψε προς άγνωστη κατεύθυνση την οικία της μαζί με τα παιδιά του ηλικίας 5 και 6 χρόνων, χωρίς τη συγκατάθεση του.

Σύμφωνα με την καταγγελία η 56χρονη είχε αναλάβει προσωρινά τη φροντίδα των δύο του παιδιών ενώ ο ίδιος εργαζόταν στο εξωτερικό. Ο 44χρονος ανέφερε ακόμα στην Αστυνομία ότι βρισκόταν την Παρασκευή 17 Ιουνίου, μαζί με την πεθερά και τα δύο του παιδιά στο διαμέρισμα της στη Λάρνακα.

Ο 44χρονος ισχυρίστηκε ότι προτίθετο να αναχωρήσει από την Κύπρο μαζί με τα παιδιά του απόψε στις εννέα το βράδυ και πως η πεθερά του με κίνητρο να παραμείνουν τα παιδιά κοντά της τα πήρε και εξαφανίστηκε μέχρις ότου ο ίδιος αναχωρήσει από το νησί.

Ο 44χρονος ήταν νυμφευμένος με την κόρη της Τουρκοκύπριας η οποία απεβίωσε λόγω ασθένειας και είχε κερδίσει την πλήρη κηδεμονία των παιδιών του από την πεθερά του σε Βρετανικό Δικαστήριο.

Η Αστυνομία διενεργεί έρευνες προς εντοπισμό της 56χρονης Τουρκοκύπριας και των δύο ανήλικων παιδιών.