Άγρια επίθεση 10 ατόμων σε 34χρονο σε παραλία στη Λάρνακα- Συνελήφθη 19χρονος

Άγρια επίθεση 10 ατόμων σε 34χρονο σε παραλία στη Λάρνακα- Συνελήφθη 19χρονος

Υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, επίθεση και πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, εναντίον 19χρονου από το Κίτι, διερευνά η Αστυνομία Κιτίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες γύρω στις 6.30 το απόγευμα, λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου ότι στην οργανωμένη παραλία «Καρέτα», στο Κίτι, αρκετοί νεαροί χτυπούσαν ένα άνδρα που βρισκόταν στο έδαφος.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου, χωρίς ωστόσο να εντοπιστεί οτιδήποτε.

'Υστερα από έρευνες και εξετάσεις που έγιναν στη σκηνή, διαπιστώθηκε ότι το άτομο που δέχθηκε την επίθεση είχε μεταβεί στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Γύρω στις 8.30 το βράδυ, Ελληνοκύπριος, 34 χρόνων, μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου, και ανέφερε ότι ήταν το άτομο που δέχθηκε την επίθεση.

Είπε, συγκεκριμένα, ότι ο ίδιος και ο αδελφός του, με τις οικογένειές τους, είχαν μεταβεί, με δύο αυτοκίνητα, στην οργανωμένη παραλία «Καρέτα», στο Κίτι, για μπάνιο.

Πρόσθεσε ότι γύρω στις 6.30 το απόγευμα ενώ προσπαθούσε να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του για να επιστρέψει στο σπίτι του πέρασε από μπροστά του ένα όχημα, στο οποίο επέβαιναν ένας άνδρας και μία νεαρή γυναίκα.

Σύμφωνα με τον παραπονούμενο, ο άνδρας, για άγνωστο λόγο, σταμάτησε το όχημα του και αφού ανέσυρε ξύλινο ρόπαλο επιτέθηκε στον 34χρονο και άρχισε να τον κτυπά στο σώμα και το κεφάλι. Ο 34χρονος κατάφερε και απέσπασε το ρόπαλο από τον άνδρα, ωστόσο επί τόπου μετέβησαν άλλοι 8 – 10 νεαροί και άρχισαν να κτυπούν τον παραπονούμενο σε όλα τα σημεία του σώματος του, όπως είπε.

Εκείνη τη στιγμή πλησίασε στη σκηνή ο αδελφός του παραπονούμενου και η σύζυγος του, και κατάφεραν να σταματήσουν τους νεαρούς.

Ο 34χρονος υπέστη μώλωπες και εκδορές σε διάφορα μέρη του σώματος του, ενώ στο Νοσοκομείο Λάρνακας του έγινε συρραφή στο αριστερό βλέφαρο.

Από μαρτυρία που προέκυψε, εξασφαλίστηκε ένταλμα σύλληψης εναντίον Ελληνοκύπριου, 19 χρόνων, από το Κίτι, ο οποίος φέρεται να είναι το άτομο που κτύπησε αρχικά τον 34χρονο με το ρόπαλο, και συνελήφθηκε.

Ο νεαρός αναμένεται να κατηγορηθεί γραπτώς και να αφεθεί ελεύθερος, για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον δικαστηρίου.