Πτώμα στη Λάρνακα: Του έσπασαν τον σπόνδυλο, τον έβαλαν σε σακούλα και τον πέταξαν στη θάλασσα (pic)

Πτώμα στη Λάρνακα: Του έσπασαν τον σπόνδυλο, τον έβαλαν σε σακούλα και τον πέταξαν στη θάλασσα (pic)

Η νεκροτομή κατέδειξε κάταγμα σπονδύλου, τραύμα που προκλήθηκε σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων πριν από το θάνατο και το οποίο επέφερε τον θάνατο. Ο άτυχος άνδρας είχε εντοπιστεί, δεμένος με κολλητική ταινία και τυλιγμένος μέσα σε σακούλες σκουπιδιών από πολίτη, στις 15 Σεπτεμβρίου.

Υπενθυμίζεται ότι το πτώμα που ξέβρασε θάλασσα στη Λάρνακα στις 15 Δεκεμβρίου ανήκει στον 36χρονο Τσβέτομιρ Τσόνεφ

Τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων φαίνεται να ρίχνουν φως στις έρευνες τις αστυνομίας και να οδηγούν στο συμπέρασμα ότι πρόκειται πλέον για εγκληματική ενέργεια.

Η νεκροτομή κατέδειξε τότε κάταγμα σπονδύλου, τραύμα που προκλήθηκε σύμφωνα με τα αποτελέσματα των ιστοπαθολογικών εξετάσεων πριν από το θάνατο και το οποίο επέφερε τον θάνατο του 36χρονου. Το ΤΑΕ Λάρνακας προχώρησε στην άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων του κινητού του 36χρονου, σε μια προσπάθεια, οι έρευνες να οδηγήσουν την αστυνομία σε νέα στοιχεία ή ακόμη και υπόπτους. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, τα προκαταρτικά αποτελέσματα δεν φαίνεται να βοηθούν ιδιαίτερα τις ανακριτικές αρχές.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας, αναμένουν τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων που ζήτησαν επιπλέον στην κολλητική ταινία με την οποία ήταν τυλιγμένος ο 36χρονος και από την οποία πιστεύεται ότι θα δοθούν κατευθυντήριες γραμμές για νέο κύκλο ερευνών ή ακόμη και συλλήψεων.

Ο άτυχος Βούλγαρος

boulagaros