ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταζητούμενη αφίχθη στο αεροδρόμιο και τη συνέλαβαν μαζί με το σύζυγο της – Δείτε γιατί!

ΛΑΡΝΑΚΑ: Καταζητούμενη αφίχθη στο αεροδρόμιο και τη συνέλαβαν μαζί με το σύζυγο της – Δείτε γιατί!

Σε δύο συλλήψεις προχώρησε το βράδυ της Κυριακής η Αστυνομία στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Μία γυναίκα 24 χρόνων από τη Ρουμανία και ένας άνδρας 21 χρόνων από το Πακιστάν συνελήφθηκαν χθες βράδυ στο αεροδρόμιο Λάρνακας ως ύποπτοι για υποθέσεις τέλεσης εικονικού γάμου, και σήμερα το πρωί αναμένεται να παρουσιαστούν ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση εντάλματος κράτησης.

Σύμφωνα με την Αστυνομία χθες το απόγευμα έφτασε στο αεροδρόμιο Λάρνακας με πτήση από το Βουκουρέστι κοπέλα 24 χρονών από τη Ρουμανία, της οποίας το όνομα βρισκόταν στον κατάλογο καταζητούμενων προσώπων ως μάρτυρας κατηγορίας σε υπόθεση τέλεσης εικονικού γάμου που εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου.

Σε προκαταρκτική ανάκριση της στο αεροδρόμιο Λάρνακας, η 24χρονη ανέφερε ότι τέλεσε και η ίδια εικονικό γάμο στο Δημαρχείο Αραδίππου με άνδρα από το Πακιστάν που διαμένει στην Κύπρο.

Στο αεροδρόμιο Λάρνακας μετέβη και ο σύζυγος της κοπέλας, 21 χρόνων από το Πακιστάν, ο οποίος την αναζητούσε.

Με δικαστικά εντάλματα σύλληψης και τα δύο άτομα συνελήφθηκαν χθες βράδυ και τέθηκαν υπό κράτηση. Σε κατάθεσή της η 24χρονη επανέλαβε ότι τέλεσε εικονικό γάμο με τον 21χρονο στο Δημαρχείο Αραδίππου ενώ ο ίδιος έδωσε διάφορους ισχυρισμούς που διερευνώνται από την Αστυνομία.

Αργότερα σήμερα τα δύο άτομα αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διαταγμάτων κράτησής τους.