Λύθηκε το μυστήριο του άδειου χρηματοκιβωτίου που εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο στο Νοσοκομείο Λάρνακας

Λύθηκε το μυστήριο του άδειου χρηματοκιβωτίου που εντοπίστηκε σε αυτοκίνητο στο Νοσοκομείο Λάρνακας

Συνέχεια στην υπόθεση με τους τρεις διαρρήκτες, ο ένας εκ των οποίων μεταφέρθηκε νεκρός στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας από τους δύο συνεργούς του το βράδυ της Κυριακής, δίνει καταγγελία κατοίκου της Πύλας.

Από κατοικία στην Πύλα, ιδιοκτησίας μόνιμης κατοίκου Βρετανίας, κλάπηκε το χρηματοκιβώτιο, που εντοπίστηκε την Κυριακή το βράδυ σε χώρο έξω από το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 11.30 το πρωί της Τρίτης καταγγέλθηκε στο ΤΑΕ Λάρνακας από τον ανιψιό γυναίκας, ιδιοκτήτριας οικίας στην τουριστική περιοχή Πύλας, μόνιμης κατοίκου Βρετανίας, ότι γείτονας εντόπισε ανοικτή την πισινή πόρτα της κατοικίας.

Το πρόσωπο αυτό, μαζί με τον ανιψιό της ιδιοκτήτριας, εισήλθαν εντός της κατοικίας για έλεγχο και διαπίστωσαν ότι είχε κλαπεί ένα μαύρο χρηματοκιβώτιο και δύο τηλεοράσεις 42 και 46 ιντσών.

Μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας επισκέφθηκαν τη σκηνή και διαπίστωσαν ότι υπήρχε παραβίαση της ξύλινης πίσω πόρτας της κατοικίας.

Ο ανιψιός της ιδιοκτήτριας της κατοικίας αναγνώρισε το χρηματοκιβώτιο, ως το χρηματοκιβώτιο που είχε στο σπίτι της η θεία του. Όπως ανέφερε ο άνδρας στην Αστυνομία, το χρηματοκιβώτιο που κλάπηκε από το σπίτι της θείας του στη Πύλα, ήταν άδειο.

Την υπόθεση εξετάζει από το ΤΑΕ Λάρνακας.