Φόνος Ντανιέλλας: Ξετυλίγεται το κουβάρι- Τι αναφέρει το δικαστήριο για τον 27χρονο Αλεξάνδρου

Φόνος Ντανιέλλας: Ξετυλίγεται το κουβάρι- Τι αναφέρει το δικαστήριο για τον 27χρονο Αλεξάνδρου

Σε απολογία στις 24 Φεβρουαρίου, ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου κλήθηκε σήμερα ο Παναγιώτης Αλεξάνδρου, ο οποίος κατηγορείται για την υπόθεση φόνου της Daniela Rosca από τη Μολδαβία, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην Οδό Τουζ Χανέ, στην περιοχή Μακένζι στη Λάρνακα, την 1η Νοεμβρίου 2015.

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο εξέδωσε την ενδιάμεση απόφασή του, κρίνοντας ότι υπάρχει εκ πρώτης όψεως υπόθεση εναντίον του κατηγορουμένου ο οποίος κλήθηκε σε απολογία στις 24 Φεβρουαρίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παναγιώτης Αλεξάνδρου, 27 χρόνων, από τα Λιβάδεια, είναι ύποπτος για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της διάρρηξης κατοικίας κατά τη διάρκεια της νύχτας, της κλοπής από κατοικία και της περιαγωγής σε κατάσταση ανικανότητας για αντίσταση με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

Σημειώνεται ότι ο Plamen Pelov, 32 χρόνων, από τη Βουλγαρία κύριος μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση, με τον επίσης Βούλγαρο Daniel Slavchev 30 χρόνων, εκτίουν, ο μεν πρώτος ποινή φυλάκισης 13 χρόνων και ο δεύτερος ποινή φυλάκισης 10 χρόνων.