ΛΑΡΝΑΚΑ: Έπιασαν επ' αυτοφώρω λαθροθήρα με δύο σκοτωμένους λαγούς- Πρόστιμο πέραν των €20,000 (pics)

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έπιασαν επ' αυτοφώρω λαθροθήρα με δύο σκοτωμένους λαγούς- Πρόστιμο πέραν των €20,000 (pics)
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Συνελήφθη επ' αυτοφώρω την Τετάρτη (09/08) εντός απαγορευμένης περιοχής κυνηγιού του χωριού Αλαμινου, της Επαρχίας Λάρνακας άτομο να ασχολείται με την λαθροθηρία συρματοπαγιδων.

Η Υπηρεσία Θήρας έθεσε υπό παρακολούθηση την περιοχή και της πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθη επ' αυτοφόρω άτομο να ελέγχει της συρματοπαγιδες και να παραδέχεται ότι του ανήκουν. Ακολούθως σε έρευνα που του έγινε βρέθηκαν στην κατοχή του 2 φρεσκοσκοτωμενοι λαγοί, 5 νεαρά περδίκια και διαφορά αλλά πουλιά όπως και 4 δίκτυα.

Οδηγήθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Κοφινου και σύμφωνα με την Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγιού και Διατήρησης της Άγριας Ζωής Κ.Ο.Κ.&Δ.Α.Ζ θα του επιδοθεί βάση της νέας τροποποιημένης νομοθεσίας που ψηφίστηκε πριν λίγες ημέρες από την Βουλή των αντιπροσώπων εξώδικο που βάση των κατηγοριών και αδικημάτων θα υπερβαίνει τις 20,000 ευρώ.

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Κυνηγιού και Διατήρησης της Άγριας Ζωής Κ.Ο.Κ.&Δ.Α.Ζ με ανάρτηση σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης συγχαίρει την Υπηρεσία Θήρας, το Επαρχιακό Γραφείο Θηρας Λάρνακας αλλά και τους θηροφύλακες και τους καλεί να συνεχίσουν το δύσκολο έργο τους.

Δείτε τις φωτογραφίες στην γκαλερι

Διαβάστε επίσης:

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Συγκλονίζει η κατάσταση 25χρονου Κύπριου- Δεν ήθελε να αποφυλακιστεί επειδή πεινούσε

Πανικός στη δίκη της Κύπριας που έβαζε ούρα στο νερό συναδέλφων της- Παραλίγο δείρουν δικηγόρο

ΚΥΠΡΟΣ: Αυτοί είναι οι ανώτεροι αστυνομικοί που πήραν προαγωγή- Στα δικαστήρια όσοι έμειναν «απέξω»

ΛΑΡΝΑΚΑ: Στην εντατική με εγκαύματα στο 70% του σώματός του ο άντρας μετά την έκρηξη σε διαμέρισμα