ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: «Πέταξαν» έξω από αεροπλάνο Κύπρια-«Ένιωθα πανικό...θα μπορούσα να πεθάνω»(pic)

ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: «Πέταξαν» έξω από αεροπλάνο Κύπρια-«Ένιωθα πανικό...θα μπορούσα να πεθάνω»(pic)

Ένα απίστευτο σκηνικό σημειώθηκε στο Αεροδρόμιο Λάρνακας με αεροπορική εταιρεία, σύμφωνα με ξένα ΜΜΕ, να κατεβάζει επιβάτιδα από το αεροπλάνο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της The Sun, πρόκειται για την Helen Kotonias, αγγλοκύπρια, η οποία λόγω της αλλεργίας που έχει στους ξηρούς καρπούς δεν της επέτρεψαν να ταξιδέψει στον προορισμό της.

Η Κύπρια εξήγησε στην αεροπορική εταιρεία ότι υπάρχει υψηλός κίνδυνος να πάθει αναφυλακτικό σοκ ένα ερχόταν σε επαφή με ξηρούς.

Μάλιστα ισχυρίζεται ότι της είχαν αναφέρει ότι στο αεροπλάνο δεν πουλούσαν ξηρούς καρπούς. Το ζήτημα προέκυψε ότι η αεροπορική δεν μπορούσε να απαγορεύσει στους επιβάτες να έχουν φέρει μαζί τους ξηρούς καρπούς.

Έτσι μόλις μπήκαν στο αεροπλάνο, όπως αναφέρει στην The Sun, αντί να ανακοινώσουν στους επιβάτες να μην κάνουν κατανάλωση ξηρών καρπών, την κατέβασαν από το αεροσκάφος και της είπαν να μπει σε άλλη πτήση.

Όπως αναφέρει 35χρονη: «Ήταν η πρώτη φορά που ταξίδευα μαζί τους. Διάβασα την πολική τους και έλεγε ότι δεν πουλάνε ξηρούς καρπούς».

Συνεχίζει λέγοντας ότι ένιωσε νευρική και πανικόβλητη ενώ τονίζει ότι εάν κάποιοι κατανάλωναν ξηρούς καρπούς δίπλα της, θα μπορούσε να πεθάνει.

Η πρόταση της να ζητήσουν από τους άλλους επιβάτες να μην καταναλώσουν ξηρούς καρπούς δεν έγινε αποδεκτή και την κατέβασαν από το αεροπλάνο.

Η Κύπρια από το Λονδίνο τώρα ψάχνει πτήση να γυρίσει πίσω, μετά το περιστατικό.

Η αεροπορική ανέφερε ότι δεν σερβίρουν ξηρούς καρπούς στις πτήσεις της αλλά δεν μπορούν να απαγορεύσουν στους επιβάτες να τους φέρνουν μαζί τους.

Δείτε τη φωτογραφία