Μεταφέρεται λόγω καιρικών συνθηκών η συναυλία του Στέλιου Ρόκκου

Μεταφέρεται λόγω καιρικών συνθηκών η συναυλία του Στέλιου Ρόκκου

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου.

Μεταφέρεται λόγω προβλεπόμενων καιρικών συνθηκών για την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, η προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη 19 του μήνα, συναυλία στην Πλατεία Παλλάς στη Λάρνακα, του Έλληνα καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου.  
 
Σε γραπτή ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας αναφέρεται ότι «η προγραμματισμένη για αύριο Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου, συναυλία του Ελληνα καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκου που θα γινόταν στην Πλατεία Παλλάς, μεταφέρεται για την Πέμπτη 20 του μήνα λόγω προβλεπόμενων δυσμενών καιρικών συνθηκών».
 
Προστίθεται ότι «για την ομαλή διεξαγωγή της συναυλίας η Πλατεία Παλλάς θα παραμείνει κλειστή για την κυκλοφορία, από τις 11 το βράδυ της Τετάρτης 19 Δεκεμβρίου μέχρι τις έξι το πρωί της Παρασκευής 21 Δεκεμβρίου. Κλειστοί θα παραμείνουν επίσης το ίδιο χρονικό διάστημα όλοι οι πάροδοι που οδηγούν στην Πλατεία Παλλάς".
 
Οσον αφορά τη συναυλία της Ελληνίδας καλλιτέχνιδας Ελένης Φουρέϊρα που θα πραγματοποιηθεί στις 19.30 το βράδυ της Πέμπτης 27 Δεκεμβρίου 2018, στη Πλατεία Παλλάς, ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει το κοινό ότι η Πλατεία θα παραμείνει κλειστή για την κυκλοφορία, από τις 11 το βράδυ της Τετάρτης 26 Δεκεμβρίου 2018 και μέχρι τις 6 το πρωί της Παρασκευής 28 του μήνα. Κλειστοί θα παραμείνουν επίσης το ίδιο χρονικό διάστημα και όλοι οι πάροδοι που οδηγούν στην Πλατεία Παλλάς».
 
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Δήμου Λάρνακας «κατά την περίοδο των συγκεκριμένων ρυθμίσεων θα τοποθετηθούν τα κατάλληλα σήματα τροχαίας, απαγορευτικές και κατευθυντήριες πινακίδες παράκαμψης. Παράλληλα θα ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα για την απρόσκοπτη διακίνηση των οχημάτων έκτακτης ανάγκης».
 
Ο Δήμος Λάρνακας καλεί το κοινό όπως συμμορφώνεται στις υποδείξεις της Τροχαίας, της Τροχονομίας του Δήμου Λάρνακας και στα σήματα τροχαίας.
 
ΚΥΠΕ