Χτυπούσε… μέχρι θανάτου τον παππού Κόκο - Τι λέχθηκε στο Δικαστήριο

Χτυπούσε… μέχρι θανάτου τον παππού Κόκο - Τι λέχθηκε στο Δικαστήριο

Παραδέχθηκε τα πάντα ο 21χρονος που προφυλακίστηκε

Του Γιώργου Μιχαηλίδη

Χτυπούσε..μέχρι θανάτου τον 75χρονο Γεώργιου Μαυρομμάτη (σ.σ. Ο αποκαλούμενος παππούς Κόκος στη Λάρνακα), ο 21χρονος, ο οποίος προφυλακίστηκε για περίοδο 8 ημερών το πρωί της Τετάρτης 30 Ιανουαρίου 2019 από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας.

Ο 21χρονος φέρεται να παραδέχθηκε όλα τα αδικήματα δηλαδή: Της ληστείας, του φόνου εκ προμελέτης της νυχτερινής διάρρηξης και του εμπρησμού.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Σύμφωνα με την Αστυνομία και όσα κατατέθηκαν στο Δικαστήριο, ο 21χρονος φέρεται να παραδέχθηκε ότι ήθελε να ληστέψει τον παππού Κόκο. Με βάση πάντα την κατάθεση στο Δικαστήριο, ο 21χρονος χτύπησε μέχρι… θανάτου τον 75χρονο και στη συνέχεια τοποθέτησε φωτιά στην οικία του ηλικιωμένου.

Το θύμα ήταν νεκρό σύμφωνα με τις αστυνομικές εξετάσεις πριν από την εκδήλωση της πυρκαγιάς. Ωστόσο, από τις φλόγες το θύμα απανθρακώθηκε σε μερικό βαθμό. Η ιατροδικαστική εξέταση όμως που έγινε από την δρα Ελένη Αντωνίου αποκάλυψε ότι ο ηλικιωμένος υπέστη εσωτερικές κακώσεις.

larnaca court

Διαβάστε επίσης: Από πυρκαγιά σε φόνο - Πώς ο 21χρονος φέρεται να οδήγησε στο θάνατο τον παππού Κόκο

Ο 21χρονος με βάση τη μαρτυρία άρπαξε από την τσέπη του 75χρονου το ποσό των 50 ευρώ και διέφυγε. Ακολούθως, σε κοντινή απόσταση προέβη σε δεύτερη ληστεία σε βάρος γυναίκας.


Πάντως, με βάση αστυνομικές πηγές, ο 21χρονος ήταν χρήστης ναρκωτικών αλλά το τελευταίο διάστημα φαίνεται ότι σταμάτησε.