Τους επιτέθηκαν και τους έστειλαν στο νοσοκομείο- Ξυλοδαρμός αλλοδαπών

Τους επιτέθηκαν και τους έστειλαν στο νοσοκομείο- Ξυλοδαρμός αλλοδαπών

Σε κρίσιμη κατάσταση ο ένας εκ των δύο αλλοδαπών

Δύο αλλοδαποί τραυματίστηκαν, ο ένας κρίσιμα και ο άλλος ελαφριά, όταν τους επιτέθηκαν δύο ομοεθνείς τους, οι οποίοι αφού τους κτύπησαν στη συνέχεια έκλεψαν από τον ένα χρηματικό ποσό και το κινητό του τηλέφωνο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις 9 χθες το βράδυ μεταφέρθηκαν με ιδιωτικό όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας δύο άτομα, ηλικίας 27 χρόνων εργάτης και 22 χρόνων φοιτητής και οι δύο από την Ινδία.

Διαβάστε εδώ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Οι δύο νεαροί υποβλήθηκαν σε εξετάσεις από τους επί καθήκοντι γιατρούς του ΤΑΕΠ και διαπιστώθηκε ότι ο 27χρονος έφερε μικρό επισκληρίδιο αιμάτωμα μετωπιαίου και πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, ενώ ο 22χρονος έφερε θλαστικά τραύματα στο κεφάλι και κάταγμα ρινικού οστού.

Λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης του ο 27χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.
Ο νεαρός κρατείται για νοσηλεία στην νευροχειρουργική κλινική του Νοσοκομείου και η κατάσταση της υγείας του κρίνεται από τους θεράποντες ιατρούς κρίσιμη αλλά σταθερή.

Ο 22χρονος κρατείται για νοσηλεία στο χειρουργικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας.

Ο 22χρονος κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι λίγο πριν τις εννέα χθες το βράδυ ενώ κινούνταν μαζί με τον 27χρονο πεζοί στην οδό Φίλιου Τσιγαρίδη, κοντά στην ΑΔΕ Λάρνακας, δύο ομοεθνείς τους, τους οποίους ανέφερε μόνο τα μικρά τους ονόματα, απρόκλητα και αδικαιολόγητα τους επιτέθηκαν και τους χτύπησαν.

Στη συνέχεια τα δύο άτομα αφού έκλεψαν από τον 22χρονο το χρηματικό ποσό των 1,600 ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα και το κινητό του τηλέφωνο, τράπηκαν σε φυγή.

Η σκηνή αποκλείστηκε και σήμερα το πρωί διενεργήθηκαν έρευνες από την Αστυνομία άνδρες της οποίας συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια τα οποία θα σταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λάρνακας.