Η ώρα της ποινής για τον απαγωγέα των μαθητών - Αντιμέτωπος με ισόβια

Η ώρα της ποινής για τον απαγωγέα των μαθητών - Αντιμέτωπος με ισόβια

Το περιστατικό συνέβη στις 25 Σεπτεμβρίου 2018

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας – Αμμοχώστου θα επιβάλει σήμερα, στις 12 το μεσημέρι, την ποινή στον Γιώργο Νικολάου, άλλως Τζιορτζ, 35 χρόνων από τη Λάρνακα, ο οποίος παραδέχθηκε τις τέσσερις εναντίον του κατηγορίες, που αφορούν την υπόθεση της απαγωγής δύο μαθητών από δημοτικό σχολείο της Λάρνακας στις 25 Σεπτεμβρίου 2018, η οποία συγκλόνισε το παγκύπριο.

Διαβάστε επίσης: Εμπόδια... στην ασφάλεια των σχολείων και των παιδιών μας - Το μεγάλο αγκάθι

Οι κατηγορίες που παραδέχθηκε αφορούν απαγωγή προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό - για τον κάθε ένα από τους μαθητές.

Καθώς και περιαγωγή σε κατάσταση νάρκωσης. Για την τελευταία κατηγορία ο Νικολάου αντιμετωπίζει μέχρι και ποινή ισόβιας φυλάκισης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της 25ης Σεπτεμβρίου 2018, ο 35χρονος απήγαγε τους δύο μαθητές από την αυλή του σχολείου τους, στο Δημοτικό Σχολείο Καμάρων στη Λάρνακα.

Μόλις έγινε αντιληπτή η απαγωγή, η Αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό για εντοπισμό του δράστη και των μαθητών.
Αργότερα την ίδια μέρα, ο 35χρονος και τα παιδιά εντοπίστηκαν, ύστερα από πληροφορία που δόθηκε στην Αστυνομία από Παρατηρητές της Γειτονιάς, στο διαμέρισμα του, που βρίσκεται απέναντι ακριβώς από το Δημοτικό Σχολείο.