Τροχαίο στη Λάρνακα - Κτύπησε πεζή ενώ έκανε όπισθεν

Τροχαίο στη Λάρνακα - Κτύπησε πεζή ενώ έκανε όπισθεν

Ψάχνουν την οδηγό του οχήματος

Υπόθεση τροχαίου ατυχήματος, που είχε ως συνέπεια τον τραυματισμό 78χρονης κατοίκου χωριού της επαρχίας Λευκωσίας, διερευνά η Αστυνομία, στη Λάρνακα.

Διαβάστε εδώ όλες τις τοπικές ειδήσεις

Το τροχαίο συνέβη γύρω στη 1.25μ.μ. σήμερα, στην οδό Ζήνωνος Κιτιέως στη Λάρνακα. Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, αυτοκίνητο μάρκας SUZUKI SWIFT, χρώματος αργυρού, που κινείτο με όπισθεν ταχύτητα, στην προσπάθεια της οδηγού να σταθμεύσει, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται κτύπησε την 78χρονη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες που κατέχει η Αστυνομία, η οδηγός του αυτοκινήτου, εξήλθε του οχήματος της και συνομίλησε με την 78χρονη, ενώ στη σκηνή βρίσκονταν και άλλα πρόσωπα, τα οποία προσέτρεξαν σε βοήθεια της πεζής. Αφού διαφάνηκε ότι η 78χρονη ήταν καλά στην υγεία της, η οδηγός του οχήματος έφυγε από τη σκηνή, χωρίς να αφήσει τα στοιχεία της ή κάποιος να συγκρατήσει τους αριθμούς του οχήματος.

Διαβάστε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις της ημέρας

Λίγο αργότερα, η 78χρονη ένιωσε κάποιες ενοχλήσεις. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κάταγμα στο χέρι. Αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών, απολύθηκε.