Κύπρος: Οδηγούσε μεθυσμένος και προκάλεσε τροχαίο - Στο νοσοκομείο μητέρα και τρία παιδιά

Κύπρος: Οδηγούσε μεθυσμένος και προκάλεσε τροχαίο - Στο νοσοκομείο μητέρα και τρία παιδιά

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο 41χρονος προσέκρουσε με το όχημα του στο πίσω μέρος προπορευόμενου αυτοκινήτου

Στη Λάρνακα άνδρας ηλικίας 41 ετών οδηγούσε το αυτοκίνητο του υπό την επήρεια αλκοόλης με αποτέλεσμα να προκαλέσει δυστύχημα χωρίς τραυματισμούς.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία γύρω στις οκτώ χθες το βράδυ άνδρας ηλικίας 41 χρόνων οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ στη Λάρνακα, με κατεύθυνση τη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση με την λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Κυπριανού.

Διαβάστε όλες τις τοπικές ειδήσεις ΕΔΩ
 
Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται ο 41χρονος προσέκρουσε με το όχημα του στο πίσω μέρος προπορευόμενου αυτοκινήτου, το οποίο ήταν στο δρόμο σε στάση αναμονής, αφού το κόκκινο φανάρι στα φώτα τροχαίας της διασταύρωσης ήταν αναμμένο.
 
Το δεύτερο αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε 45χρονος, με συνοδηγό τη 43χρονη σύζυγο του και συνεπιβάτες τα τρία παιδιά τους, ηλικίας 17 και 19χρόνων, λόγω της πρόσκρουσης μετακινήθηκε και χτύπησε με το μπροστινό του μέρος στο πίσω μέρος προπορευόμενου οχήματος, το οποίο επίσης βρισκόταν στο δρόμο σε στάση αναμονής.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας
 
Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας για έρευνες ενώ η 43χρονη συνοδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου με τα τρία παιδιά της μετέβηκαν με ιδιωτικό όχημα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών έλαβαν εξιτήριο.
 
Οι οδηγοί του δεύτερου και τρίτου οχήματος υποβλήθηκαν από τα μέλη της Αστυνομίας σε έλεγχο οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, με μηδενική ένδειξη.
 
Ωστόσο ο 41χρονος οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου η ένδειξη από τον έλεγχο αλκοόλης που του διενεργήθηκε ήταν 99 ml αντί 22 που είναι το επιτρεπόμενο όριο.
 
Οι επιβαίνοντες στα τρία αυτοκίνητα φαίνεται να έφεραν τη ζώνη ασφαλείας τους ενώ από τις έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι τα έγγραφα των οχημάτων και των οδηγών τους ήταν σε ισχύ.
 
Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λάρνακας.

Πηγή: ΚΥΠΕ