Εργασίες εκσκαφής στη Λεωφόρο Τάσσου Παπαδόπουλου

 Εργασίες εκσκαφής στη Λεωφόρο Τάσσου Παπαδόπουλου

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων ανακοινώνει ότι αύριο, μεταξύ των ωρών 08:30 - 13:00, στη Λεωφόρο Τάσσου Παπαδόπουλου (δρόμος προς Ορόκλινη από διασταύρωση με τον παραλιακό δρόμο Λάρνακας – Δεκέλειας, 185μ. μετά την αερογέφυρα του αυτοκινητόδρομου), θα γίνονται εργασίες εκσκαφής από την Cyta.

Διαβάστε όλες τις τοπικές ειδήσεις ΕΔΩ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Τμήματος, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, θα κλείσει πρώτα η κατεύθυνση από Ορόκλινη προς Λάρνακα και τέλος η αντίθετη κατεύθυνση (προς Ορόκλινη) για μήκος 200μ. ανά κατεύθυνση, με τη χρήση φώτων τροχαίας και αστυνόμευση.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www.traffic4cyprus.org.cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.

Πηγή: ΚΥΠΕ