Θα τράκαρε... με τους αστυνομικούς - Δεν τον άφησαν έτσι

Θα τράκαρε... με τους αστυνομικούς - Δεν τον άφησαν έτσι

Τι συνέβη

Αλλοδαπός από τη Ρουμανία ηλικίας 50 χρόνων συνελήφθη από την Αστυνομία για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγηση, υπερβολική ταχύτητα και άλλα αδικήματα.
 
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 16.20 χθες το απόγευμα μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Ορόκλινης ενώ βρίσκονταν στο νέο δρόμο Κοφίνου – Λάρνακας, αντελήφθησαν όχημα να προσπερνά το περιπολικό τους σε πολύ κοντινή απόσταση με άμεσο κίνδυνο να εμπλακεί σε τροχαίο δυστύχημα μαζί τους.

Διαβάστε όλες τις τοπικές ειδήσεις ΕΔΩ

Οι αστυνομικοί χρησιμοποιώντας τις σειρήνες και το φάρο του περιπολικού, έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει ωστόσο αυτός ανέπτυξε ταχύτητα και κατάφερε να διαφύγει.
 
Το όχημα ανακόπηκε τελικά παρά τον κυκλικό κόμβο Καλού Χωριού και από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός του ήταν αλλοδαπός από τη Ρουμανία, ηλικίας 50 ετών.

Διαβάστε εδώ τις ειδήσεις της ημέρας

Σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης που έγινε στον οδηγό η ένδειξη ήταν 178 μιλιγκράμ αντί 22 και στον τελικό έλεγχο 139 μιλιγκράμ αντί 22 που είναι το ανώτατο από το Νόμο όριο.

Επίσης ο 50χρονος οδηγούσε το αυτοκίνητο του με ταχύτητα 180 χιλιομέτρων την ώρα αντί 100 που είναι το όριο.
 
Εναντίον του οδηγού προέκυψαν τα αδικήματα της αλόγιστης και επικίνδυνης πράξης, επικίνδυνο προσπέρασμα, αλλαγή λωρίδας στο δρόμο χωρίς σηματοδότηση, δεν κρατούσε ασφαλή απόσταση από τα προπορευόμενα αυτοκίνητα, παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού, υπερβολικής ταχύτητας και οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης.  
 
Ο 50χρονος συνελήφθη και αργότερα σήμερα θα παρουσιαστεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για άμεση καταχώρηση της υπόθεσης.
 
Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.