Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου – Λάρνακας

Εργασίες στον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου – Λάρνακας

Όλες οι πληροφορίες

Εργασίες θα διεξάγονται από αύριο Τρίτη, 7 Ιανουαρίου, μέχρι και την ερχόμενη Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου, 2020, στον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου – Λάρνακας, για συντήρηση του οδοστρώματος. Οι εργασίες θα διεξάγονται στην περιοχή εξόδου της Κοφίνου, από τις 7.00 το πρωί, μέχρι και τις 4.00 το απόγευμα, κάθε μέρας.
 
Αύριο, πρώτη μέρα των εργασιών, θα είναι κλειστή η έξοδος του αυτοκινητόδρομου προς την Λάρνακα και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται προς τον αυτοκινητόδρομο Κοφίνου – Λάρνακας, από προηγούμενες εξόδους, όπου θα υπάρχει σχετική οδική σήμανση.
 
Από την ερχόμενη Τετάρτη, μέχρι και την Παρασκευή, η έξοδος προς Λάρνακα θα είναι ανοικτή, ωστόσο η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται προς την εξόδου Κοφίνου, από όπου οι διερχόμενοι οδηγοί θα μπορούν να επιστρέψουν στον αυτοκινητόδρομο μέσω της εισόδου στις Αγγλισίδες.
 
Οι εργασίες θα συνεχιστούν και την επόμενη εβδομάδα, Δευτέρα - Παρασκευή, 13 – 17 Ιανουαρίου, επίσης από τις 7.00 το πρωί, μέχρι τις 4.00 το απόγευμα κάθε μέρας. Κατά τη διάρκεια των εργασιών της ερχόμενης εβδομάδας, θα κλείνουν τμηματικά και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας στην κατεύθυνση από Κοφίνου προς Λάρνακα, για απόσταση τριών χιλιομέτρων περίπου και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο θα λειτουργεί με αμφίδρομη κίνηση.