Θρίλερ με οστά σε θαλάσσια περιοχή της Λάρνακας

Θρίλερ με οστά σε θαλάσσια περιοχή της Λάρνακας

Μυστήριο προκαλεί ο εντοπισμός οστών που βρέθηκαν στην θάλασσα στα Περβόλια ανάμεσα στην περιοχή Φάρου και Δημοσιογραφικού χωριού, σε δύο διαφορετικές ημερομηνίες.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες της Cyprus Times, πολίτης κάτοικος Περβολιών, εντόπισε στις 27 Δεκεμβρίου 2019 στην παραλία, αριθμό οστών που μοιάζουν με ανθρώπινα. Αμέσως μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Κιτίου μετέβησαν στην περιοχή για επιτόπιες εξετάσεις και έρευνες.

Αν και στην περιοχή όπως αναφέρθηκε επικρατούσε θαλασσοταραχή, έγιναν επιτόπιες εξετάσεις και τα οστά παραλήφθηκαν. Ανθρωπολόγος που κλήθηκε να δει τα οστά μέσω φωτογραφιών, ανάφερε πως εκ πρώτης όψεως φαίνεται να πρόκειται για ανθρώπινα.

Λίγες ημέρες μετά και συγκεκριμένα στις 5 Ιανουαρίου ενημερώθηκε εκ νέου η Αστυνομία για εντοπισμό οστών στην ίδια περιοχή. Αφού έγιναν εκ νέου επιτόπιες εξετάσεις τα οστά παραλήφθηκαν για εξετάσεις.

Πρόκειται για διάφορα ανθρώπινα -εκ πρώτης όψεως- οστά τα οποία όπως ανέφερε αστυνομική πηγή στη Cyprus Times, εντοπίστηκαν στην θάλασσα πράγμα που κάνει τις Αρχές να πιστεύουν πως ίσως και να ξεβράστηκαν λόγω των άσχημων καιρικών συνθήκων που επικρατούσαν στην περιοχή το τελευταίο διάστημα. Επίσης δεν αποκλείεται να πρόκειται για ανθρώπινο σκελετό ο οποίος διαμελίστηκε.

Να σημειωθεί πως οι Αρχές δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πρόκειται και για κάποιο ναυάγιο.

Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν τα αποτελέσματα των επιστημονικών εξετάσεων. Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου.