Λάρνακα: Kαραμπόλα με αστυνομικό όχημα- Εμπλοκή μεθυσμένου οδηγού

Λάρνακα: Kαραμπόλα με αστυνομικό όχημα-  Εμπλοκή μεθυσμένου οδηγού

Τα αίτια τροχαίας σύγκρουσης με ελαφρούς τραυματισμούς, που συνέβη χθες βράδυ στη Λάρνακα, διερευνά η Αστυνομία.

Η σύγκρουση συνέβη γύρω στις 11μ.μ. χθες, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 48χρονος, στη λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με προπορευόμενο του αυτοκίνητο, που οδηγούσε 26χρονος και το οποίο βρισκόταν σε αναμονή, στα φώτα τροχαίας της διασταύρωσης με τις οδούς Λούθερ Κινγκ και Παύλου Βαλδασερίδη. Από τη σύγκρουση, το δεύτερο όχημα κινήθηκε μπροστά, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με προπορευόμενο αστυνομικό όχημα, με οδηγό μέλος της Αστυνομίας.

Από τη σύγκρουση προκλήθηκαν ζημιές στα τρία οχήματα, ενώ ο 26χρονος οδηγός και το μέλος της Αστυνομίας, τραυματίστηκαν ελαφρά. Μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών, έλαβαν εξιτήριο.

Στη σκηνή του τροχαίου, οι τρεις οδηγοί, υποβλήθηκαν σε έλεγχο αλκοόλης, με τον 26χρονο να έχει ποσοστό αλκοόλης στον οργανισμό του κάτω από το προβλεπόμενο όριο και το μέλος της Αστυνομίας μηδενική ένδειξη. Ωστόσο η ένδειξη του αλκοτέστ για τον 48χρονο, ήταν πολύ πιο πάνω από το όριο και οδηγήθηκε στην Τροχαία Λάρνακας, όπου υποβλήθηκε σε τελική εξέταση αλκοόλης. Με χαμηλότερη τελική ένδειξη τα 123μg%, ο 48χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Εξάλλου, κατά τη διάρκεια ελέγχων ταχύτητας, που διενήργησαν σε δρόμο της Λάρνακας, μέλη της Τροχαίας Λάρνακας, σε δύο περιπτώσεις εντοπίστηκαν δύο οχήματα να κινούνται με υπερβολική ταχύτητα.

Στην πρώτη περίπτωση, εντοπίστηκε 20χρονη οδηγός να κινείται με το αυτοκίνητό της, με ταχύτητα 95 χιλιομέτρων την ώρα, ενώ στη δεύτερη περίπτωση 18χρονη, εντοπίστηκε να οδηγεί με ταχύτητα 89 χιλιομέτρων την ώρα. Στο συγκεκριμένο δρόμο, το όριο ταχύτητας είναι μόλις 50 χιλιόμετρα την ώρα.

Και στις δύο περιπτώσεις, οι οδηγοί συνελήφθησαν για αυτόφωρο αδίκημα. Οδηγήθηκαν στα γραφεία της Τροχαίας Λάρνακας, όπου κατηγορήθηκαν γραπτώς και αφέθηκαν ελεύθερες για να κληθούν ενώπιον Δικαστηρίου.

Η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.