Η μαρτυρία που αποκαλύπτει ποιος οργάνωσε το έγκλημα στην Αγία Νάπα

Η μαρτυρία που αποκαλύπτει ποιος οργάνωσε το έγκλημα στην Αγία Νάπα

Μαρτυρία "καίει" τον ισοβίτη - Τι δηλώνει η δικηγόρος του

Ως "το πρόσωπο που οργάνωσε το έγκλημα" που διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής στην Αγία Νάπα κατονομάζεται ο ισοβίτης Δημήτρης Μαμαλικόπουλος, ο οποίος οδηγήθηκε στις 11:00 το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για διάταγμα προσωποκράτησής του.

Όπως ακούστηκε από τον ανακριτή της υπόθεσης ενώπιον δικαστηρίου, ο 37χρονος Μαμαλικόπουλος έδινε εντολές πληροφορίες, εντολές και τα μέσα στον 38χρονο που συνελήφθη για την υπόθεση. 

Όπως μετέδωσε στην εκπομπή ALPHA ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, η γραπτή μαρτυρία που έχει στα χέρια της η Αστυνομία είναι του 38χρονου συλληφθέντα κατά την οποία παραδέχεται ότι το τελευταίο διάστημα παρακολουθούσε τις κινήσεις του στόχου πάντα με συνεννόηση του υπόπτου ώστε να εκτελεστεί το σχέδιο.

Εκτός από πληροφορίες, ο Μαμαλικόπουλος φέρεται να έδινε τους αριθμούς εγγραφής οχημάτων του 53χρονου επιχειρηματία όπως επίσης και φωτογραφίες του στόχου, ώστε ο 38χρονος να τον αναγνωρίσει.

Ο τρόπος επικοινωνίας μεταξύ των δυο συλληφθέντων φαίνεται να γινόταν μέσω των Κεντρικών φυλακών με συγκεκριμένο τηλεφωνικό αριθμό.

Εντοπίστηκε και δεύτερο όπλο

Την ίδια ώρα οι αρχές ψάχνουν το πρόσωπο που μεσολάβησε για να δώσει το όπλο στον 38χρονο που φέρεται να είναι ο δράστης της απόπειρας φόνου στην Αγία Νάπα. Στο μεταξύ, χθες οι Αρχές εντόπισαν σε ανοικτό χώρο στην Αγία Νάπα και δεύτερο όπλο. 

Η δικηγόρος του 37χρονου Μαμαλικόπουλου έφερε ένσταση για κράτησή του. Ωστόσο το Δικαστήριο έκανε δεκτό το αίτημα των Αρχών για 8ήμερη κράτησή του με τον 37χρονο να κρατείται εκτός των Κεντρικών φυλακών. Το δικαστήριο έδωσε οδηγίες να επισπεύσουν οι Αρχές το ανακριτικό τους έργο ώστε ο Δημήτρης Μαμαλικόπουλος να μην κρατείται εκτός φυλακών. 

πηγη alphanews/ΣΙΓΜΑ