Οδικά έργα στη Λεμεσό: Πότε και ποια τμήματα δρόμων θα κλείσουν

Οδικά έργα στη Λεμεσό: Πότε και ποια τμήματα δρόμων θα κλείσουν

Εργασίες εγκατάστασης νέων μετρητών κυκλοφοριακής ροής θα εκτελούνται σε τμήματα του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού και στις δύο κατευθύνσεις, σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπ. Μεταφορών.

Το Υπουργείο Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Τμήμα Δημοσίων Έργων, Γραφείο Επαρχιακού Μηχανικού Λεμεσού ανακοινώνει ότι, το Σάββατο 21 Νοεμβρίου και την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, μεταξύ των ωρών 6.00 π.μ. - 4.00 μ.μ. σε τμήματα του παρακαμπτήριου δρόμου Λεμεσού και στις δύο κατευθύνσεις, θα εκτελούνται εργασίες εγκατάστασης νέων μετρητών κυκλοφοριακής ροής, ως εξής:

· το Σάββατο 21 Νοεμβρίου, από τον ανισόπεδο κόμβο Λιμανιού (ΟΡΦΑΝΙΔΗ) μέχρι τη συμβολή των φώτων τροχαίας με την Λεωφόρο Σπύρου Κυπριανού, και
· την Κυριακή 22 Νοεμβρίου, από τον ανισόπεδο κόμβο Γερμασόγειας μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Αγ. Αθανασίου.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών θα κλείνει τμηματικά η μια λωρίδα κυκλοφορίας, σε μια κατεύθυνση μόνο, μήκους 100 μ. περίπου, και η τροχαία κίνηση θα διοχετεύεται στη διπλανή λωρίδα κυκλοφορίας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που θα προκληθεί και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Το κοινό μπορεί να ενημερωθεί για τις πιο πάνω προγραμματισμένες εργασίες μέσω της ιστοσελίδας www .traffic 4 cyprus. org. cy στην οποία δίνεται χαρτογραφική απεικόνιση των εργασιών και των επιπτώσεών τους στην κυκλοφορία κατά τη διάρκειά τους.