Φονικό Λεμεσός: Στα χέρια της Αστυνομίας το κουζινομάχαιρο

Φονικό Λεμεσός: Στα χέρια της Αστυνομίας το κουζινομάχαιρο

Άφαντος ο 31χρονος δράστης - κρατείται ο πατέρας του για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

ίχνη του δράστη του τριπλού φονικού αναζητεί η Αστυνομία, η οποία εντόπισε ένα κουζινομάχαιρο που φαίνεται να είναι αυτό που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία των δυο αδελφών Παράσχου και Κωνσταντίνου Ντορζή, 19 και 21 ετών καθώς και του 24χρονου Αιμίλιου Μιλτιάδους, συμβίου της αδελφής τους.

Φονικό Λεμεσός: Αυτός είναι ο καταζητούμενος ως δράστης ( photo)

Οι έρευνες για το έγκλημα που διαπράχθηκε χθες βράδυ σε πάροδο της πολυσύχναστης οδού Ανεξαρτησίας στη Λεμεσό συνεχίζονται και η Αστυνομία καταζητεί ως κύριο ύποπτο 31χρονο, ενώ συνελήφθη ο 62χρονος πατέρας του για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Συνένοχος του δράστη ο πατέρας του

Οι πληροφορίες που φτάνουν στους ανακριτές της υπόθεσης κάνουν λόγο για προσωπικές διαφορές δράστη και θυμάτων και συγκεκριμένα για μια γυναίκα, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία, οι τρεις επισκέφθηκαν τον 31χρονο στο εστιατόριο του πατέρα του, στην πλατεία Ηρώων, για να ζητήσουν κάποιες εξηγήσεις.

Της λογομαχίας που ακολούθησε, ο 31χρονος άρπαξε ένα κουζινομάχαιρο και να άρχισε να καταδιώκει τους τρεις νεαρούς, ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες , ο πατέρας του φέρεται να τον ακολούθησε μέχρι ενός σημείου, σε μια προσπάθεια να αποτρέψει το κακό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κύκλωμα Τοκογλυφίας: Έξι ημέρες κράτηση σε τρία άτομα

Κύκλωμα Τοκογλυφίας: Έξι ημέρες κράτηση σε τρία άτομα

Η καταδίωξη των τριών έγινε μπροστά στα μάτια δεκάδων πολιτών που βρίσκονταν την ώρα εκείνη στην Πλατεία Ηρώων αλλά και στην πολυσύχναστη οδό Ανεξαρτησίας, ενώ τα θύματα δέχθηκαν τα μοιραία κτυπήματα σε πάροδο δίπλα από το κτίριο της Επαρχιακής Διοίκησης Λεμεσού, λίγα μόνο μέτρα από γεμάτες από κόσμο καφετέριες.

Η Αστυνομία πραγματοποιούσε έρευνες καθ' όλη τη διάρκεια της νύχτας για εντοπισμό και σύλληψη του φερόμενου δράστη, εναντίον του οποίου εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης, ενώ για διευκόλυνση των ανακρίσεων προχώρησε στη σύλληψη του 62χρονου πατέρα του, ο οποίος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον δικαστηρίου.

"Το τριπλό φονικό συγκλονίζει όχι μόνο την πόλη μας αλλά και το παγκύπριο" ανέφερε χθες βράδυ από τη σκηνή του εγκλήματος ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού Ιωάννης Σωτηριάδης, ενώ η ιατροδικαστής Αγγελική Παπέττα που διενήργησε αυτοψία ανέφερε ότι τα θύματα φέρουν "πολλαπλά τραύματα από «νύσσον και τέμνον όργανο ", τόσο στο μπροστινό όσο και στο πίσω μέρος του σώματος τους.