Πανικό προκαλούν οι δηλητηριάσεις σκύλων στη Λεμεσό (video)

Πανικό προκαλούν οι δηλητηριάσεις σκύλων στη Λεμεσό (video)

Αναστάτωση μεταξύ των κατοίκων της Μέσα Γειτονιάς έφεραν τα απανωτά κρούσματα δηλητηριάσεων που γεννούν ανησυχίες και για την υγεία των ανθρώπων.

Κάλεσμα προς την κυβέρνηση και τις Αρμόδιες Αρχές να αναλάβουνε τις ευθυνες τους απευθύνει με ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα το Κόμμα των Ζώων μετά από νέα κρούσματα δηλητηριάσεων σκύλων σε γειτονές στη Λεμεσό.

Χρειάζεται να ληφθούν μέτρα, σύμφωνα με το κόμμα για τα ζώα πριν θρυνήσουμε πλέον και ανθρώπους η μικρά παιδιά.

O Κεντρικός Σταθμός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού εξετάζει πλέον πολύ πολύ σοβαρά και αυτή την υπόθεση. Καλεί οποιονδήποτε έχει ακούσει ή έχει περιέλθει στην αντίληψη του να το καταγγείλει επώνυμα η ανώνυμα, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

 

Τα δηλητήρια και οι δηλητηριάσεις ζώων εισέρχονται πλέον στις γειτονιές. Στην Μέσα Γειτονιά βρέθηκε σήμερα 29/12/16 το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου. Καλούμε την κυβέρνηση και τις Αρμόδιες Αρχές να αναλάβουνε τις ευθυνες τους πριν θρυνήσουμε πλέον και ανθρώπους η μικρά παιδιά. O Κεντρικός Σταθμός της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού εξετάζει πλέον πολύ πολύ σοβαρά και αυτή την υπόθεση. Καλεί οποιονδήποτε έχει ακούσει ή έχει περιέλθει στην αντίληψη του να το καταγγείλει επώνυμα η ανώνυμα.

Δημοσιεύτηκε από Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου - Animal Party Cyprus - APC στις Τρίτη, 29 Δεκεμβρίου 2015