Μεγάλη ποσότητα κλοπιμαίων στη Λεμεσό – Ψάχνει τους κατόχους η Αστυνομία

Μεγάλη ποσότητα κλοπιμαίων στη Λεμεσό – Ψάχνει τους κατόχους η Αστυνομία

Έκκληση στο κοινό να επισκεφθεί την Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού για αναγνώριση κλοπιμαίων που έχουν κατασχεθεί μετά από αστυνομικές έρευνες, κάνει το ΤΑΕ Λεμεσού.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, μεγάλη ποσότητα κλοπιμαίων εντοπίστηκε το Μάρτιο στην κατοχή σπείρας διαρρηκτών γεωργιανής καταγωγής, κάποιοι από τους οποίους δρούσαν στη Λευκωσία και κάποιοι στη Λεμεσό.

Συνολικά εξιχνιάστηκαν 15 υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών στην Επαρχία Λευκωσία, καθώς και 3 διαρρήξεις και κλοπές στην Επαρχία Λεμεσού, με την κλαπείσα περιουσία να ανέρχεται στις 30 περίπου χιλιάδες ευρώ.

Ωστόσο, όπως σημείωσε ο κ.Σωτηριάδης, μεγάλη παραμένει η ποσότητα περιουσίας που δεν έχει αναγνωριστεί και γι αυτό το λόγο κάλεσε τους πολίτες που είχαν πρόσφατα πέσει θύματα κλοπών και διαρρήξεων στη Λεμεσό, να προσέλθουν στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, σε μια προσπάθεια αναγνώρισης της περιουσίας τους.

Τα κλοπιμαία που έχουν κατασχεθεί και ακόμη δεν έχουν αναγνωριστεί παρουσιάζονται στη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία.